Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tato podivná věc se za minutu změní v obytný přívěs. Podívejte se na video

Naše téma
Radek Pecák | 20.03.2019
Přívěs Camp365 | foto: Camp365
Výrobce přívěsu Camp365 se chlubí také ekologičností použitých materiálů.
Zájem o rekreační vozidla, případně přívěsy, stále roste. Boomu hodlá využít i americká firma, která představila projekt Camp365. Na první pohled její výrobek ve složeném stavu nevypadá moc přitažlivě. Po rozložení však z něho vznikne pěkný útulný domeček, ve kterém si lze užít řadu pěkných chvilek uprostřed přírody.

Jak je vidět na videu, přeměnit členitý tvar v obytný prostor netrvá vůbec dlouho. Z technických dat vyplývá, že uvnitř se nalézá prostor o objemu téměř 20 m3 a vnitřní výška dosahuje více než 213 centimetrů.

Přívěs lze tahat za prakticky jakýmkoli SUV nebo i osobním autem s jen trošku silnějším motorem. Hmotnost totiž nepřevyšuje 700 kilogramů.

V základním provedení je vybavení trošku prostinké. Výrobce však umožňuje za příplatek doplnit například koupelnu, topení a klimatizaci, zakázkovou postel nebo třeba offroadová kola. Ta se můžou hodit. Vzhledem k tomu, že je přívěs ve složeném stavu docela úzký, lze ho třeba za pomoci terénní čtyřkolky dopravit i na poměrně hodně běžně nepřístupná místa.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů