Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tata předčila nařízení hygieniků. V Indii předává zákazníkům auta v bublině

Naše téma
Radek Pecák | 02.12.2020
další 4 fotky
auto v bublině | foto: Tata Motors
Prodejci vozů značky Tata v Indii mají nový argument, jak přesvědčit zákazníky, aby si přišli koupit nové auto.
Sportovci nyní často mluví o tom, že musí žít v bublině. Zatímco v jejich případě se jedná pouze o přirovnání, indická automobilka Tata Motors vzala tento výraz doslovně.

Na konci listopadu totiž značka začala uzavírat čerstvě vyrobené automobily do průhledných plastových bublin. Ještě předtím projdou důkladnou dezinfenkcí.

Je to jeden z kroků, který má přesvědčit zákazníky o tom, že pořízení nového vozu je i v současné době pandemie zcela bezpečný proces.

Tata má aktuálně širokou škálu nových modelů a těsně před uvedením na trh jsou další novinky. Vesměs se jedná o vozy kategorie SUV.

V tuzemsku se vozy značky Tata neprodávají. Nicméně i tuzemští motoristé ji mají v povědomí díky svého času nejlevnějšímu vozu světa Tata Nano. Jeho produkce pro naprostý nezájem skončila v loňském roce.

Vážným konkurentem pro automobilku Tata Motors v Indii se chce stát také Škoda Auto. Ta pro zdejší trh zatím vyvinula dva speciální automobily. Plány na expanzi ovšem v posledních měsících překazila zmíněná pandemie.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů