Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Super horké zboží je znovu na prodej!

Naše téma
Jiří Švamberk | 25.08.2018
foto: New Autos
Ford GT slavného wrestingového zápasníka, který ho prodal a byl žalován samotnou automobilkou, bude znovu měnit majitele. Tentokrát legálně.
Asi víte, že všichni majitelé nového Fordu GT museli při nákupu ve smlouvě podepsat klauzuli, že auto po dobu dvou let neprodají. Zástupci Modrého oválu tak chtěli předejít spekulacím s cenou a parazitování na limitované edici.

Jeden zákazník ale na smlouvu nehleděl a svůj Ford GT prostě se ziskem „otočil“. Oním majitelem byl wrestlingový zápasník John Cena, v Americe velmi známá osoba. Ford hned povolal hordu právníků a dosáhl svého cíle - spor vyhrál. Zápasník tak musel veškerý zisk darovat na dobročinné účely a zaplatit nemalý obnos za soudní proces.

Automobil koupil 78letý kalifornský farmář, který je velkým fanouškem značky Ford a vlastní pick-upů řady F a také první novodobý Ford GT z roku 2005. Bohužel problémy se zády nového majitele donutily vůz nabídnout k prodeji prostřednictvím aukce.Podle svých slov nepotřebuje auto prodat, ale je mu líto ho vidět v nečinnosti. Tak skvělé vozy by měly jezdit.

Když inkriminovaný kus kupoval, měl najeto pouze 48 km, což jasně dokazuje Cenův zájem auto pouze předprodat. Nyní má 1005 km a jede tedy stále o stav nového vozu. Navíc, druhý majitel není vázán smlouvou a může auto prodat komukoliv a za kolik chce. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů