Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Recept na unikátní auto: Vezměte pár dílů z Corvette, Audi TT a okořeňte....

Naše téma
Radek Pecák | 23.09.2018
dalších 20 fotek
Retro kupé vzniklé přestavbou Audi TT a Chevrolet Corvette | foto: eBay
Na aukčním portálu eBay se až do úterý nabízí auto, jaké určitě nebude mít nikdo jiný...
Lidí, kteří touží mít ve své garáži něco opravdu unikátního, by možná mohli zvážit svoji účast v aukci, která se na portálu eBay koná až do úterý 25. září.

K mání je zde automobil, který minimálně při pohledu zvenčí vypadá jako automobil z třicátých let minulého století ve stylu art deco. Charakterizuje ho dlouhá kapota a obří blatníky. Přitom právě jen ty jsou skutečně dobové - pocházejí z modelů značky Chevrolet z druhé poloviny třicátých let.

Všechno ostatní je podstatně modernější. Největším překvapením je pravděpodobně kabina. Je to totiž Audi TT. Znalci určitě poznají i některé další použité součástky - například zadní světla jsou opět z produkce značky Chevrolet, ale první generace Corvette.

Retro kupé vzniklé přestavbou Audi TT a Chevrolet Corvette


Pod kapotou se nachází opět motor z tohoto kultovního modelu. Pochopitelně jde o osmiválec s objemem 5,7 litru. O výkonu se v aukční dokumentaci nic neříká, ale dá se očekávat zhruba 345 koní.

Na rozdíl od exteriéru, který vypadá opravdu vymazleně a je na něm i řada skutečně zajímavých detailů už interiér tak propracovaný není. Nicméně palubní deska vyvedená z leštěného dřeva, vyhlíží skutečně retro. Nechybí ale výkonná audiosoustava a elektricky ovládané sedačky.

Vyvolávací cena za tohle všechno není nijak přemrštěná. Přihazovat se začínalo na částce 27 500 dolarů, tedy necelých 600 000 Kč.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů