Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Představí Ferrari nový model?

Naše téma
Jiří Švamberk | 10.08.2018
foto: Ferrari
Záhadná skice na webových stránkách Ferrari podněcuje spekulace o utajeném novém modelu.
Ferrari zveřejnilo na stránkách určených pouze pro majitelé automobilů Ferrari skicu potenciálního modelu. Fotografie vyobrazuje blíže nespecifikovaný automobil, logo vzpínajícího se koně, nápis „Icona Ferrari“ a datum 17. září 2018. A právě tento den je spjatý s oznámením nové obchodní strategie pro příštích pět dní.

Fotografie byla na webových stránkách, které nenavštívíte, pokud nevlastníte některý z modelů maranellské automobilky, zveřejněna pod názvem „Ferrari F176“, což by klidně mohlo být kódové označení nového modelu. Této spekulaci by nasvědčovaly také uniklé snímky z patentového úřadu, na nichž je vyobrazeno již dlouho nevyráběné Ferrari F430 s unikátní střechou targa. Případně by mohlo jít o exkluzivní limitovanou sérii, která by byla postavena na Ferrari 812 Superfast. Nebo obojí dohromady. To jsou ovšem ryzí spekulace a samotné Ferrari zatím mlčí.

Letos také uplyne 70 let, od chvíle, kdy byl představeno Ferrari 166 Inter, které bylo interně označeno jako typ 176. Stejně jako v případě 812 Superfast šlo o cestovní automobil gran turismo s vidlicovým dvanáctiválcem vpředu.

Tak nebo tak, fanoušci se mají na co těšit, protože spekulací ohledně Ferrari se množí čím dál tím víc a je jasné, že se něco chystá.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů