Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Po chudém prvním pololetí přijde smršť novinek. Snaží se Audi i korejské značky

Naše téma
Radek Pecák | 03.07.2018
dalších 15 fotek
Jeep Wrangler | foto: Jeep
Některé vozy, které se začnou prodávat v závěru letošního roku ještě nebyly odtajněny. Například jde o Audi Q3 nebo třetí karosářskou verzi nové Kie Ceed. V tomto přehledu se navíc věnujeme jen části značek, které působí na českém trhu s novými vozy. Další připravíme v příštích dnech.
I vinou zpoždění kvůli novým homologačním zkouškám se mnohé vozy letos dostanou na trh později, než jejich výrobci původně předpokládali. Ve druhém pololetí se však zpoždění začíná dohánět.

Důležité období nastává nyní pro Audi. Například začíná předprodej nové generace modelu A6. Tento vůz střední třídy je z dlouhodobého hlediska jejím nejúspěšnějším typem u českých zákazníků. Hodně si dealeři slibují také od novinky, kterým je velké sportovní SUV Audi Q8.

Citroën teprve svoji modelovou ofenzívu začíná. Berlingo je však pro něj naprosto klíčový vůz, stejně jako Focus pro Ford. Jdou o něm dobré zvěsti a my se je budeme snažit ověřit na mezinárodní novinářské prezentaci 16. a 17. července.

Ještě dříve se důkladně seznámíme se dvěma zásadními novinkami Hyundai. Jsou jimi faceliftované SUV Tucson a čtvrtá generace vozu Santa Fe. Také novou Hondu CR-V budeme moci otestovat v rakouských Alpách.

Zatímco Alfa Romeo momentálně nic nového nenabídne, další dvě značky koncernu FCA budou o přízeň zákazníků bojovat hned několika novinkami. Facelift Fiatu 500 X prý bude natolik zásadní, že jde fakticky o nové auto, Jeep Wrangler je nepochybně kompletně nový. Změnami projdou také Jeepy Renegade a Cherokee.

Zapomenout nelze rozhodně ani na značku KIA. Ta si připravila facelift SUV Sportage a pak postupně veřejnosti představí tři karosérie nového Ceedu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů