Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Plug-in hybridní Audi RS7 bude nejrychlejším Audi všech dob!

Naše téma
Jiří Švamberk | 20.08.2018
dalších 6 fotek
foto: Automedia
Pohánět ho bude systém převzatý z Porsche Panamera Turbo S E-hybrid.
Zcela nové Audi RS7 se stane nejlépe akcelerujícím modelem v historii značky a první automobil divize Audi Sport, který bude pohánět hybridní technologie. Automobil je nyní ve fázi konečného ladění a k zákazníkům se dostane v druhé polovině příštího roku. Nové Audi RS7 přijde daleko dříve, než je zvykem, a to z důvodu obrovského zájmu o nové Audi RS5.

Fotografie pořízené při testování na Severní smyčce okruhu Nürburgring prozrazují, že soupeř modelu Panamera Turbo bude mít výrazně sníženou světlou výšku, z toho pramenící tvrdší podvozek, karbon-keramické brzdy, větší průměr disků a typické oválné koncovky výfuků.

Stejně jako v minulosti, Audi představí dvě verze RS7 – standardní provedení a verzi Performance. Prvně jmenované provedení bude pohánět čtyřlitrový V8 se dvěma turbodmychadly, který roztáčí kola Panamery Trubo a SUV Bentley Bentayga.

Audi RS7 Performance využije plug-in hybridní technologie, kterou pomáhalo vyvíjet Porsche. K vidlicovému 4litrovému osmiválci se přidá elektromotor a celkový výkon dosáhne na 680 koní a 850 Nm točivého momentu. Odhadovaný čas potřebný ke zrychlení z 0-100 km/h činí 3,5 sekundy, což by z Audi RS7 Performance učinilo nejrychlejším Audi všech dob.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů