Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kombíky jsou hit. Podívejte se, ojetých je velká nabídka i za cenu pod 250 tisíc

Naše téma
Martin Pleva | 25.04.2024
dalších 29 fotek
Renault Mégane. | foto: se svolením AAA Auto
Klasický kombík patří dlouhodobě k nejoblíbenějším rodinným autům. Jeho výhodou je dostatek prostoru v kabině i v kufru, často optimální spotřeba a navíc také příznivá cena. Vybírat navíc můžete z velké nabídky mnoha značek podle svých preferencí, ať už se vám více líbí Škoda Octavia, Renault Megane, Peugeot 308, Volkswagen Passat nebo třeba Hyundai i40. V bazaru se tato auta dají pořídit i pod 250 tisíc korun. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku ojetých aut typu kombi.
„Ojeté vozy kategorie kombi v ceně do 250 tisíc korun patří mezi nejžádanější ojetiny na českém trhu. Nejvíce zastoupeny v naší nabídce kombíků jsou Škody Octavie, u kterých si na TipCars.com můžete do cenovky 250 tisíc korun vybírat z více než dvou tisíc inzerátů,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

Pokud chcete vůz, který bude univerzálním řešením jak pro rodinné výlety, tak pro každodenní dojíždění do práce, bývá podle Knieži tou nejlepší volbou ohlížet se právě po kombících. A když chceme držet rodinný rozpočet na uzdě, bude dobré volit i zmíněnou cenovou hladinu do 250 tisíc korun. Jakého ojetého kombíka za čtvrt milionu tedy vybrat?

„Na našem webu je přes 6 500 vozidel této specifikace, ze kterých si určitě vyberete. Ve hře jsou značky jako Ford, Peugeot, Hyundai, Renault, VW a další,“ dodává Marek Knieža.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali pět vozů v kategorii kombi. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
Škoda Octavia
Škoda Octavia., zdroj: se svolením Vojtěch Ptáček


Náš první tip je na vůz Škoda Octavia, který se prodává za 249 990 Kč. V provozu je od dubna 2014 a najeto má 147 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1598 ccm s výkonem 77 kW (104 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, tempomat, šest airbagů, zadní parkovací senzory, dvouzónovou klimatizaci, vyhřívaná sedadla, tónovaná skla, hands free, multifunkční volant či palubní počítač.

Renault Mégane
Renault Mégane., zdroj: se svolením AAA Auto


Náš druhý tip je na vůz Renault Mégane, který se prodává za 230 000 Kč. V provozu je od roku 2017 a najeto má 114 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1200 ccm s výkonem 74 kW (100 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, automatickou klimatizaci, šest airbagů, palubní počítač, vyhřívaná sedadla či startování tlačítkem.

Hyundai i40
Hyundai i40., zdroj: se svolením Auto Esa


Náš třetí tip je na vůz Hyundai i40, který se prodává za 210 000 Kč. V provozu je od roku 2014 a najeto má 174 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1685 ccm s výkonem 100 kW (136 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, tempomat, dvouzónovou klimatizaci, šest airbagů, vyhřívaná a elektricky seřiditelná sedadla, vyhřívaný multifunkční volant, hands free, elektronickou ruční brzdu, tónovaná skla, samostmívací zrcátka či asistent rozjezdu do kopce.

Peugeot 308
Peugeot 308., zdroj: se svolením Vip Motors


Náš čtvrtý tip je na vůz Peugeot 308, který se prodává za 245 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od března 2017 a najeto má 169 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1560 ccm s výkonem 88 kW (119 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, tempomat, osm airbagů, přední i zadní parkovací senzory, multifunkční volant, automatickou klimatizaci, LED adaptivní světlomety, palubní počítač, satelitní navigaci a hands free, tónovaná skla, startování tlačítkem, vyhřívaná sedadla či malý kožený paket.

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat., zdroj: se svolením Auto Esa


Náš pátý tip je na vůz Volkswagen Passat, který se prodává za 240 000 Kč. V provozu je od roku 2016 a najeto má 244 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1598 ccm s výkonem 88 kW (119 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, adaptivní tempomat, osm airbagů, vyhřívaná sedadla, satelitní navigace a hands free, třízónovou klimatizaci, elektronickou ruční brzdu, startování tlačítkem, multifunkční volant, samostmívací zrcátka či asistent rozjezdu do kopce.

Kompletní nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
2.8 z 5 (56%)
Hodnoceno: 5x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů