Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford Focus je v bazarech žádaný. Vybírat lze z široké nabídky do 300 tisíc korun

Naše téma
Martin Pleva | 16.04.2024
dalších 13 fotek
Ford Focus Titanium 1.5 TDCi. | foto: se svolením AAA Auto
Ford Focus patří mezi nejvyhledávanější auta v našich bazarech. Zajímavý je totiž jak vzhledem, tak kvalitou, díky čemuž posbíral i několik ocenění Auto roku nejen u nás, ale i v Evropě. A na poli ojetin navíc může zaujmout také příznivou cenou. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme pro vás vytipovali tři Fordy Focus v různé cenové hladině.
Focus je jeden z nejúspěšnějších modelů automobilky Ford. První generace se začala vyrábět již v roce 1998 a o rok později byl tento model dokonce vyhlášen evropským Autem roku.

„Aktuální čtvrtá generace Fordu Focus zatím na trhu marně vyhlíží svého nástupce. Zahrnuje vozy od roku výroby 2018 a i v této skupině lze najít kusy do 300 000 korun,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V inzerci na webu TipCars patří podle jeho dalších slov Ford Focus k nejhledanějším modelům vůbec. „Aktuálně je u nás v nabídce zhruba osm set těchto aut. S cenovým omezením do 300 000 Kč pak lidé mohou vybírat mezi šesti sty vozidly, z toho více než tři sta jich je v benzínu a kolem 280 v naftě,“ dodal Knieža.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři Fordy Focus s cenou pod 300 tisíc korun. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
Ford Focus Titanium 1.5 TDCi
Ford Focus Titanium 1.5 TDCi., zdroj: se svolením AAA Auto


Náš první tip je na vůz Ford Focus Titanium 1.5 TDCi, který se prodává za 300 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2018 a najeto má 152 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1500 ccm s výkonem 88 kW (119 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, hlídání jízdního pruhu, tažné zařízení, vyhřívané přední sklo, senzor stěračů, elektrická sklopná zrcátka, automatickou klimatizaci, šest airbagů, střešní nosič, palubní počítač, vyhřívaná sedadla nebo startování tlačítkem.

Ford Focus kombi Trend
Ford Focus kombi Trend., zdroj: se svolením Ford F67


Náš druhý tip je na vůz Ford Focus kombi Trend, který se prodává za 159 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2016 a najeto má 205 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1495 ccm s výkonem 70 kW (95 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, šest airbagů, asistent rozjezdu do kopce, nastavitelný volant, palubní počítač, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka či výškově nastavitelné sedadlo řidiče.

Ford Focus 1.8 TDCi
Ford Focus 1.8 TDCi., zdroj: se svolením Auto Vašek


Náš třetí tip je na vůz Ford Focus 1.8 TDCi, který se prodává za 49 000 Kč. V provozu je od května 2008 a najeto má 340 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1753 ccm s výkonem 85 kW (115 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, šest airbagů, nastavitelný volant, manuální klimatizaci, palubní počítač, tónovaná skla, mlhovky či CD přehrávač. Na autě byl po 300 tisících kilometrech vyměněn motor a udělány rozvody.

Kompletní nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů