Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Někdo už nabízí rezervaci na vyprodaný Aston Martin Valkyrie. Chce za ni balík

Naše téma
Daniel Fuglevič | 07.12.2017
dalších 16 fotek
Aston Martin Valkyrie. | foto: Aston Martin
Přestože je chystaný hypersport od Aston Martinu stále ještě ve fázi vývoje a první vozy se dostanou k majitelům až v roce 2019, už je pochopitelně i díky limitované produkci zcela vyprodaný. Nemusíte ale smutnit, jistý zájemce se nyní rozhodl, že svou rezervaci na vůz prodá.
Na inzertním portálů mobile.de se tak nyní objevila nabídka, umožňující koupit si místo na seznamu 150 šťastných lidí, kteří se nového Aston Martinu Valkyrie dočkají. Původní zájemce se tedy buď rozhodl na auto dále nečekat, nebo jde o další případ překupníka, který chce na limitované sérii vydělat.

Samotné automobilce se to ovšem nebude zřejmě líbit, neboť přímo šéf Aston Martinu Andy Palmer dříve prohlásil, že překupníky s rezervacemi u modelu Valkyrie nebude tolerovat a takovému zájemci bude rezervace nadobro zrušena.

Palmer tím chce samozřejmě bojovat se „spekulanty“, kteří své místo v seznamu na nový hypersport prodají za mnohem vyšší částku a dají tak někomu jinému šanci dostat se mezi 150 budoucích majitelů Valkyrie.  

Aston Martin se k tomuto případu zatím nijak nevyjádřil. Inzerent pak chce za předání rezervace vozu rovné 3 miliony eur, tedy asi 76,8 milionu korun. A jelikož prozatím nebyla nikým zveřejněna oficiální cena Valkyrie, je těžko odhadovat, jak moc nad cenou prodejce vůz nabízí. U nového hypersportu se totiž jen mluví o ceně začínající na 2 milionech liber, což je v přepočtu asi 58 milionů korun.

Účet prodejce Knight International z londýnské pobočky nabízí celou řadu dalších exkluzivních supersportů jako Bugatti Chiron, Lamborghini Centenario, LaFerrari FXX-K či dokonce také rezervaci na zbrusu nový hypersport Mercedes-AMG Project One. Jelikož jsou ale vozy často vyhotovovány v unikátních barvách a specifikacích, z důvodu ochrany identity původního majitele nejsou u vozů reálné fotky.

Zřejmě jde tedy o podobného prodejce jako u nedávného Bugatti Chiron, které se objevilo na prodej u zprostředkovatele v Praze. Tento inzerát zprvu vypadal také poměrně neuvěřitelně, ale po kontaktování prodejce vyšlo vše najevo. Více informací najdete v odkazu uvedeném výše.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů