Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nechcete "obytňák" Toma Hankse? Dražit se bude 13. srpna

Naše téma
Radek Pecák | 22.07.2021
dalších 12 fotek
Obytný přívěs využívaný Tomem Hanksem | foto: Silodrome.com
Desítky let využíval jeden z nejslavnějších filmových herců Tom Hanks obytný přívěs jako útočiště během volných chvil při natáčení. Nyní může být váš.
Obytný přívěs Airstream z počátku devadesátých let se v aukci společnosti Bonhams prodá zřejmě za částku v rozmezí 150-250 000 amerických dolarů. Možná však bude výsledná suma ještě vyšší. Toto vozidlo má totiž mezi fanoušky filmu téměř nevyčíslitelnou hodnotu.

Prohlédnout si ho zvnějšku i zevnitř můžete v naší fotogalerii.

Jeho majitelem je dosud herecká megastar Tom Hanks, který ho navíc téměř čtvrtstoletí využíval jako azyl při natáčení desítek slavných filmů. Počínaje například Samotářem ze Seattlu, přes Philadelphii, Foresta Gumpa či Apollo 13. 

Právě na natáčení tohoto filmu je v přívěsu řada upomínek. Včetně hrníčku, na kterém jsou spolupodepsáni další herci ze snímku.Výčet dalších filmů, kde při natáčení v různých lokalitách přívěs parkoval, najdete na jednom z okének.

Vybavení je překvapivě skromné. Standardní zůstala jen kuchyň a koupelna. Ostatí kusy nábytku doplnili podle hercova přání. A tak se dovnitř stěhovala například klasická pohovka. Jen musela mít odnímatelné nožičky, aby prošla dveřmi přívěsu. Vzadu je "jednolůžková" postel, vepředu pak tvoří výbavu "obýváku" zmíněná pohovka, dále elektrický krb a dřevěný zahradní nábytek.

Všechno zmíněné vybavení získá kupující společně s celým přívěsem. Zřejmě nebude chtít smýt ani několik hercových podpisů, které se nacházejí na vnitřních stěnách.

Okamžik dražby nastane během aukce Quail Lodge v Carmelu v Kalifornii 13. srpna.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů