Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Momo blahopřeje výrobci modelů Hot Wheels. Dárek je k mání za 400 dolarů

Naše téma
Jiří Švamberk | 04.11.2018
dalších 5 fotek
foto: Momo
K 50. narozeninám slavnému výrobci hracích autíček nadělil speciální edici volant.
Každý je známe. Pravda, my jsme vyrostli spíše na autíčkách firmy Matchbox, ale výrobce Hot Wheels je i u nás velmi dobře známý. Firma Matel sérií hracích autíček Hot Wheels reagovala právě na obrovskou popularitu produktů značky Matchbox. Přestože jejich kvality nikdy nedosáhla, věhlasem je možná i převýšila.

Letos Hot Wheels slaví 50. narozeniny a tato skutečnost neunikla ani firmě Momo, která se proslavila výrobou nejrůznějších doplňků a příslušenství pro sportovní automobily. Zejména pak volantů.

A právě volant je to, co Momo nadělilo Hot Wheels ke kulatému jubileu. Tříramenný volant dostal také odpovídající jméno - Hot Wheels 50th Anniversary Limited Edition. Jde o sběratelský kousek, který vychází modelu Momo Prototipo, a který je sám o sobě velmi slavný.

Volant je čalouněný alcantarou se zlatý obšíváním a laserem vypáleným logem Hot Wheels. Majitelé ho dostanou v dárkovém balení za cenu necelých 400 dolarů.

Partnerství Momo a Hot Wheels začalo letos, kdy italský výrobce připravil sadu volantu a hlavice řadicí páky pro vozy Hot Wheels, které byly vyrobeny v životní velikosti. Původně mělo vzniknout pouze 50 kusů, ale obrovský zájem obě firmy přiměl vyrobit další kusy.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů