Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi přiváží inovovaný pick-up L200. Koní má ale méně než dříve

Naše téma
Radek Pecák | 17.09.2019
dalších 5 fotek
Mitsubishi L200 - facelift | foto: Radek Pecák
Automobil si musí vystačit s jediným nabízeným agregátem. Je jím pochopitelně dieselový čtyřválec.
Za ceny startující na úrovni 698 350 korun začíná tuzemské zastoupení japonské značky Mitsubishi prodávat u dealerů modernizované provedení legendárního terénního pick-upu L 200.

Tato cena se týká dvoudveřové verze Club Cab, pětimístný vůz se dvěma páry dveří na každé straně stojí přinejmenším 735 250 Kč. V základní výbavě každého exempláře jsou šestnáctipalcová ocelová kola, multifunkční kožený volant, elektricky ovládaná přední okna, klimatizace, uzávěrka zadního diferenciálu a pohon všech kol.

Ve vyšších úrovních výbavy lze získat například také sofistikovanější pohon všech kol, kde je možno měnit nastavení při vjezdu na různé typy podkladu (naříklad písek, sníh, bahno či kameny). Prostřední výbava s označením Intense obsahuje rovněž mlhovky, zadní parkovací kameru nebo automatickou klimatizace.

Nejvybavenější exempláře označené Instyle pak mají i přední LED světla, vyhřívaná kožená sedadla, bezklíčkový vstup i automatickou dvouzónovou klimatizaci. Tato vrcholná verze přijde na 935 650 Kč.

Pod kapotu vozu se dostane v našich končinách jediný motor. Je jím čtyřválcový turbodiesel se zdvihovým objemem válců 2,2 litru. Poskytuje méně výkonu než předcházející dva-čtyřka, ale vyšší točivý moment. Konkrétně se jedná o 110 kW a 400 Nm.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů