Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ježíšku, chci Teslu! Vybrali jsme ta nejlepší autíčka pro malé řidiče

Naše téma
Jan Markovič | 24.12.2018
dalších 30 fotek
Autíček pro děti je dnes nepřeberné množství. Co třeba Tesla Model S? | foto: Výrobci
Dnes se už vaše ratolesti nemusí spokojit jen se šlapacím žigulíkem. Mercedes postavil dětským autíčkům i vlastní showroom.
Má opravdový volant, kufr na hračky, připojení hudebního přehrávače přes USB a dobíjecí kabel do zásuvky. Řeč není o velké Tesle, ale o jejím ztělesnění v podobě malého dětského autíčka. Prodává se v několika barvách, které přesně odpovídají lakům karoserie reálných předloh. Nejmladší členové rodiny se tak mohou po zahradě nebo v parku pohybovat třeba po vzoru svých rodičů.

Doby, kdy dětem stačil šlapací žigulík, jsou už dávno pryč. I když právě tahle hračka, kterou si ještě mnozí dospělí pamatují ze svého dětství za dob socialismu, vrací znovu do módy. Odrážecích autíček, šlapadel a elektrických modelů je dnes ale tak velké množství, že si můžete být skoro jisti tím, že najdete svou oblíbenou značku přetavenou do dětského vozítka. Ty nejdražší kousky jdou do neuvěřitelných detailů s stojí jako skutečné auto.

Automobilky moc dobře vědí, že dětská autíčka jim udělají reklamu nejen u rodičů. Až děti dospějí, možná jim pak pomohou s rozhodováním, za kterou značku utratit své vlastní peníze. Autíčka tak vyrábí třeba Škoda, Land Rover, Porsche, McLaren nebo i Rolls-Royce. Kdo by se nechtěl svézt v malém luxusním autě?

Například takový Mercedes-Benz zašel až tak daleko, že pro své dětské zákazníky postavil malý showroom, ve kterém nenarazí na jediného dospělého. Podívejte se na následující vídeo. Ve velké fotogalerii, která je přiložena k tomuto článku, si pak můžete prohlédnout ta nejzajímavější autíčka pro malé řidiče. Když už pro ně letos nestihnete doběhnout, možná poslouží Ježíkovi jako inspirace na příští rok.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů