Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford začíná nabízet vlastní kempovací vůz. Dal mu jméno Nugget

Naše téma
Radek Pecák | 19.01.2019
dalších 15 fotek
Ford Transit Custom Nugget | foto: Ford
Přímo u oficiálních dealerů značky Ford bude možné objednat dodávku Transit Custom ve verzi Nugget.
Ve spolupráci s renomovanou firmou Westfalia připravili specialisté evropského Fordu obytnou variantu modelu Transit Custom. Nabízet se bude pod názvem Nugget ve dvou variantách - buď s pevnou zvýšenou střechou nebo s výklopným prostorem pro spaní.

Zákazník také bude moci volit mezi verzí s krátkým a dlouhým rozvorem. Pokud zvolí delší vůz, tak může mít v interiéru k dispozici rovněž WC.

Automobil je velmi dobře vybaven pro přespání čtyř lidí. Dva z nich si ustelou po přeměně obytného - jídelního prostoru, dva pak musí vyšplhat do "horního patra".

V tom dolním je pak k dispozici ještě kuchyňka ve tvaru písmene L. V ní se nachází jak plynový vařič, tak i lednička a dřez. Samozřejmě rovněž spousta úložných prostorů a poliček. V útrobách jsou pak dvě 42litrové nádrže na čerstvou a odpadní vodu.

Vůz pohání dvoulitrový turbodiesel naladěný na výkon buď na 128 nebo 168 koňských sil, který je spojený se šestistupňovou převodovkou. Ta může být manuální i automatická. Premiéra automobilu se koná na autosalonu v Bruselu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů