Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Druhá série The Grand Tour má konečně datum premiéry. A upoutávku!

Naše téma
Dominik Valášek | 01.11.2017
dalších 9 fotek
Z upoutávky na druhou řadu pořadu The Grand Tour. | foto: The Grand Tour
Show trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se letos dočká druhé sezóny a my konečně víme, jaké je oficiální datum vydání prvního dílu. Poznačte si proto v kalendáři datum 8. prosince, protože právě tehdy to celé vypukne. A do té doby se můžete podívat alespoň na pořádný trailer.
V novém traileru v délce slabě přes dvě minuty, naskýtá se ochutnávka toho, co druhá řada The Grand Tour přinese. Opět je tu směsice dokonalých silnic, po kterých se prohání moderní supersporty, ale i rozbahněné cesty zřejmě v Mozambiku, po které se prohání stařičká vozidla, držící pohromadě silou vůle. A k tomu Hammond na staré motorce. Který měl navíc s bahnem jisté potíže...

Jen namátkou se v traileru objevuje třeba Bugatti Chiron, McLaren 720S, Kia Stinger GT, Lamborghini Aventador, Honda NSX nebo třeba elektrický supersport Rimac, ve kterém prodělal Hammond velmi vážnou nehodu před několika měsíci.

Právě Hammondova nehoda a následně i Clarksonovo plicní onemocnění může také za to, že se The Grand Tour oproti minulému roku trochu opozdí. Zatímco loni startovala první série již 18. listopadu, letos je začátek naplánován na 8. prosince.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů