Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mercedes zpěváka Maroon 5 Adama Levina jde do aukce. Může stát přes 30 milionů

Naše téma
Jan Markovič | 30.03.2019
dalších 11 fotek
Mercedes-Benz 300SL zpěváka Adama Levine | foto: RM Sothebys
Vůz Adama Levina je ve špičkovém stavu, jak ukazují fotografie pořízené aukční síní.
Zpěvák skupiny Maroon 5 Adam Levin se rozhodl snížit stavy ve své sbírce klasických automobilů. Zbavuje se Mercedesu-Benz 300SL Gullwing z roku 1955 a podle pořízené fotodokumentace se zdá, že jde o vůz ve špičkovém stavu.

Auto ale není v úplně originálním stavu. Původně měl totiž vůz bílé lakování a interiér zdobený modrou kůží. V devadesátých letech ho jeho tehdejší majitel nechal přestříkat na stříbrnou barvu a interiér převedl do černého provedení. Adam Levine auto vlastní šest let. Kabinu vrátil do původní modré, ale stříbrný lak už nechal.

Jinak je ale Mercedes perfektní. Samozřejmostí je správné sériové číslo motoru. Navíc budoucí majitel dostane s Gullwingem i speciální zavazadla navržená pro tento vůz, brašnu s potřebným nářadím, návod k obsluze a vybrané náhradní díly.

Mercedes-Benz 300SL Gullwing zpěváka Adama Levina se prodává přes aukční síň RM Sotheby's na akci ve Fort Lauderdale na Floridě. Podle odhadu by auto mohlo změnit majitele za cenu 1 až 1,4 milionu dolarů. To je v přepočtu 32,2 milionu korun. Výsledné ceně auta by také mohl pomoci fakt, že prodávajícím je světoznámá celebrita.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů