Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chystáte se do Itálie pro Urus? Můžete si tam k němu vybrat i boty nebo bundu

Naše téma
Dominik Valášek | 13.12.2017
dalších 8 fotek
Originální příslušenství k Lamborghini Urus. | foto: Lamborghini
Lamborghini Urus už je na světě v celé svojí kráse a ať už si o něm myslíte cokoliv, je docela jasné, že tohle super SUV je předurčeno k obrovskému úspěchu. Není proto divu, že se Lamborghini rozhodlo svým společensky vysoce postaveným zákazníkům nabídnout i adekvátní selekci originálního příslušenství.
Když se řekne příslušenství k Lamborghini Urus, pochopitelně se nemyslí žádné obyčejné zboží, na kterém je jen logo automobilky. Italská firma v kooperaci s lokálními malými dílnami vytvořila speciální řadu doplňků dostupných jen v rámci omezených edic.

Je tu například elegantní kožená bunda dostupná v počtu 30 kusů, kterou vytvořila dílna Hettabretz. Speciální mokasíny trochu diskutabilního vzhledu, dostupné ve dvou provedeních a třech barvách, vyrábí zase obuvník Enzo Bonafe a o originální zavazadla z kůže a karbonu, navržená přímo do kufru Urusu, se postaralo brašnářství Teknomonster.

Všechny doplňky k novému "Lambu" jsou dostupné výhradně a exkluzivně v továrně Lamborghini v Sant’Agata Bolognese. To se může zdát jako velký nedostatek v „dodavatelském řetězci“, ale jedná se o záměr.

Lamborghini totiž vcelku oprávněně počítá s tím, že se většina zákazníků do továrny alespoň jednou osobně podívá, ať už kvůli naspecifikování vozu nebo při osobním převzetí anebo prostě jen tak v průběhu výroby.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů