Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chcete Bugatti Divo? V Německu je na prodej místo v pořadníku

Naše téma
Jiří Švamberk | 27.01.2019
další 4 fotky
Bugatti Divo (2019) | foto: Bugatti
Má to ale jeden hodně velký háček. Cena se z původních 5 milionů eur zvýšila na téměř 8 milionů.
Bugatti Divo je vskutku ohromujícím automobilem, který je zacílen na okruhově zaměřené zákazníky značky Bugatti. Přestože ho pohání stejný motor, jako v případě Chironu, na jehož základech je postaven, díky upravené aerodynamice je na okruhu Nardo rychlejší o 8 sekund! Maximální rychlost 380 km/h je sice nižší, než v případě sesterského modelu, ovšem upřímně, kde máte možnost jet přes 400 km/h…

Bugatti tento unikátní vůz vyrobí v počtu pouhých 40 kusů, přičemž pořadník se zaplnil během jediného dne. A jak se zdá, ne všichni šťastlivci na seznamu jsou sběrateli, případně milovníky aut v tom nejlepším slova smyslu. Minimálně jeden je totiž čistý spekulant.

Bugatti Divo (2019)


„Černou ovcí“ je mnichovská společnost DI Automobile GmbH, která na serveru mobile.de inzeruje výše zmiňované místo v pořadníku, a to za hodně tučnou provizi 3 milionů eur. Podle inzerátu by měl nabízený vůz dorazit někdy ke konci roku 2019, případně počátkem roku 2020.

I přes obrovskou „marži“ si troufáme tvrdit, že ani necelých 8 milionů eur nebude konečnou cenou. Ostatně, když máte minimálně 5 milionů eur na automobil, peníze už opravdu neřešíte.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů