Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

BMW řady 3 patří v bazarech k velmi žádaným autům. Podívejte se, jaká je nabídka

Naše téma
Martin Pleva | 19.12.2023
dalších 8 fotek
BMW 320d. | foto: Se svolením Stop Cars
Trojkový bavorák je úspěšný automobil střední třídy. Německá automobilka BMW v současnosti vyrábí už sedmou generaci vozů řady 3. Proslavily je sportovní modely M3 i účinkování ve filmech seriálech. Poptávka po těchto autech je i na trhu s ojetinami. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka vozů BMW 3 v našich bazarech.
BMW řady 3 si jistě mnoho z vás vybaví ze seriálu Most, kdy v něm jezdil Luďan, nebo z krimiseriálu Kobra 11. Auta této značky jsou totiž už řadu let velmi oblíbená jak mezi lidmi, tak mezi filmaři.

„Vozy BMW řady 3 jsou na trhu již od roku 1975 a stále mají co nabídnout. V nabídce na našem webu TipCars.com máme aktuálně k dispozici téměř 350 žhavých kousků, u nichž si můžete být jisti, že jejich volbou neprohloupíte,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři BMW 3. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
BMW 320d
BMW 320d., zdroj: Se svolením Stop Cars


Náš první tip je na vůz BMW 320d, který se prodává za 748 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od října 2019 a najeto má 12 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1995 ccm s výkonem 140 kW (190 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, adaptivní tempomat, šest airbagů, hlídání jízdního pruhu a mrtvého úhlu, sledování únavy řidiče, parkovací kameru, třízónovou klimatizaci, přední i zadní světla LED, satelitní navigaci, bezklíčové startování a odemykání, multifunkční volant, zatmavená zadní skla, vyhřívaná sedadla s potahy z kůže, paměť nastavení sedadla řidiče, metalický lak či ambientní osvětlení interiéru.

BMW 320i
BMW 320i., zdroj: Se svolením Auto Adam


Náš druhý tip je na vůz BMW 320i, který se prodává za 329 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2013 a najeto má 125 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1997 ccm s výkonem 135 kW (183 PS).

Ve výbavě najdete například manuální převodovku, sportovní podvozek, šest airbagů, zadní parkovací senzory, multifunkční volant, dvouzónovou klimatizaci, přední i zadní světla LED, bezklíčové startování, tónovaná skla, CD přehrávač, výškově nastavitelná sportovní sedadla či malý kožený paket.

BMW 320d
Náš třetí tip je na vůz BMW 320d, který se prodává za 629 900 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku dubna 2019 a najeto má 79 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1995 ccm s výkonem 140 kW (190 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, pohon 4x4, adaptivní tempomat, osm airbagů, asistent jízdy v jízdním pruhu a v koloně, automatické parkování, malý kožený paket, dvouzónovou klimatizaci, LED adaptivní světlomety, elektrické víko zavazadlového prostoru, sportovní vyhřívaná sedadla, zatmavená zadní skla, startování tlačítkem, multifunkční volant či ambientní osvětlení interiéru.

Celou nabídku vozů BMW řady 3 najdete ZDE.• Podívejte se na film o histori vozů BMW řady 3:
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů