Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Superb jako ojetina. V bazarech ji seženete za desítky tisíc i za milion

Naše téma
Martin Pleva | 14.11.2023
dalších 9 fotek
Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG. | foto: se svolením Autoslužby Český Brod
Automobilka Škoda představila na začátku listopadu čtvrtou generaci modelu Superb. Očekávaná novinka zvedla zájem řidičů, jejich pozornost ale míří i k bazarům na nabídku předchozích tří generací tohoto oblíbeného vozu. V jaké výbavě, s jakými motory a za jakou cenu se prodávají starší Superby? V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.
Škoda Superb spolu s dalšími modely mladoboleslavské automobilky dlouhodobě patří mezi nejhledanější modely v inzerci na webu TipCars.com. Aktuálně je zde na výběr více než 1 600 kusů Superbů v benzínovém, naftovém i hybridním provedení.

„Nejstarší kousky z let výroby 2002 až 2003 začínají na cenách okolo 50 tisíc korun, nejnovější vozy Superb třetí generace pak nejčastěji nesou cenovku zhruba jeden milion korun. Začátkem listopadu došlo k odhalení čtvrté generace Škody Superb, a tak budeme netrpělivě čekat na uvedení tohoto modelu na trh,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři vozy Škoda Superb. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
Škoda Superb 1.9 TDI
Škoda Superb 1.9 TDI., zdroj: se svolením Auto Esa


Náš první tip je na vůz Škoda Superb 1.9TDI, který se prodává za 55 000 Kč. Vyroben byl v roce 2004 a najeto má 317 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1896 ccm s výkonem 96 kW (130 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou klimatizaci, palubní počítač, centrál dálkový, vyhřívaná zrcátka, manuální převodovku, čtyři airbagy či imobilizér.

Škoda Superb 1.8 TSI
Škoda Superb 1.8 TSI., zdroj: se svolením AAA Auto


Náš druhý tip je na vůz Škoda Superb 1.8 TSI, který se prodává za 430 000 Kč. Vyroben byl v roce 2017 a najeto má 70 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1800 ccm s výkonem 132 kW (179 PS).

Ve výbavě najdete například elektrická sklopná zrcátka, centrální zamykání, palubní počítač, vyhřívaná a elektricky seřiditelná sedadla, startování tlačítkem, automatickou klimatizaci, senzor stěračů či manuální převodovku.

Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG
Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG., zdroj: se svolením Autoslužby Český Brod


Náš třetí tip je na vůz Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG, který se prodává za 649 000 Kč. Vyroben byl v roce 2018 a najeto má 115 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1968 ccm s výkonem 140 kW (190 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, automatickou převodovku, 12 airbagů, brzdový asistent, hlídání jízdního pruhu, senzor tlaku v pneumatikách, manuální klimatizaci, xenonové světlomety či start-stop systém.

Celou nabídku aut Škoda Superb najdete ZDE.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů