Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Je tu další upoutávka na nový Top Gear. Co můžeme čekat?

Naše téma
Dominik Valášek | 30.01.2018
dalších 5 fotek
Trailer na pětadvacátou sérii pořadu Top Gear. | foto: YouTube/Top Gear
Asi se všichni shodneme, že svojí zlatou éru zažíval pořad Top Gear několik posledních let před odchodem Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye. Od té doby se v Top Gearu vystřídali moderátoři a show trochu bojuje s tím, čím chce být. Vybojuje svůj boj v nové sezóně?
Další upoutávka na novou sérii napovídá, že bychom se na ni mohli těšit. Minutové video láká na celkem pětadvacátou řadu Top Gearu a dobrou zprávou je, že se v roli moderátorů opět objeví trojice Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid. 

Přitom v aktuálním složení, které na obrazovky přišlo poprvé minulou sezónu, není Top Gear vůbec špatný. Zatímco The Grand Tour je dnes již především o Clarksonovi, Hammondovi a Mayovi, Top Gear je stále hlavně o autech a přináší to, co The Grand Tour občas chybí – informativní hodnotu.

Vše tedy záleží zejména na tom, jak se v nové pětadvacáté řadě podaří vychytat poměr mezi zábavností a informacemi. Z minutového traileru, kde se skáče přes bazény, driftuje v traktoru a obnažený tlouštík se plácá přes břicho, se zdá, že oproti předchozí sezóně zase malinko přibyde oné „sranda-části“. Snad to nebude na úkor klasických testů, jelikož zejména ty v podání Chrise Harrise bývají opravdu výborné.

Sám Matt LeBlanc  o nové sezóně prohlásil: „Myslím, že jsme se vynasnažili rozšířit dosah pořadu, neztratit atraktivitu pro nadšence do aut, ale zároveň jej trochu otevřít i lidem, kteří nejsou až takoví fandové.“

I když v souboji Top Gear versus The Grand Tour zůstává stále favoritem druhá zmíněná show, na klasický Top Gear by se rozhodně nemělo zapomenout. Aktuální nový formát se sice stále profiluje a musíme doufat, že tím správným směrem.

Teď už nám chybí pouze datum, kdy se nová série objeví na televizních obrazovkách. Premiéra té předchozí byla loni 5. března.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů