Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tato fotka vznikla na „tajném" srazu. Ukazuje auta za víc než dvě miliardy

Naše téma
Dominik Valášek | 27.03.2018
dalších 27 fotek
Sraz majitelů superaut "Secret Supercar Meet". | foto: Supercar Driver
Na britském letišti Bruntingthorpe Aerodrome se konal už osmý ročník „tajné“ události Secret Supercar Meet. Každoroční setkání majitelů superaut, při kterém se zahajuje sezona, sice poznamenal déšť, přesto opět vznikla naprosto exkluzivní fotografie, shromažďující auta v hodnotě 2,1 miliardy korun.
Sezónu přijelo zahájit něco přes 300 hlavně sportovních a supersportovních aut, přičemž vyčnívalo i pár luxusních vozů. Pečlivá organizace a plánování stojí potom za výjimečnou fotografií klubu Supercar Driver, na které jsou všechna auta vyrovnána na tříkilometrové ranveji a zezadu doplněna o letoun TriStar.

Postavení vozů v prvních třech řadách rozhodně není náhodné. Jen auta v první řadě by vyšla asi na 580 milionů korun a jedná se o nejvýjimečnější sporťáky planety. Nejčestnější pozice uprostřed zabírá Ferrari FXX a Aston Martin Vulcan a řadu dále tvoří například Ferrari Enzo, dvě Ferrari F50, dva Koenigseggy, Pagani Zonda F, Aston Martin One-77 nebo Bugatti Veyron.

Druhá řada je potom oslavou britského automobilismu a vybírá to nejlepší z Velké Británie. Jsou tu hned dva kusy vozu Eagle E-Type, dále TVR Speed 12, Jaguar XJ220, Noble 600, ale i Rolls-Royce nebo Caterham.

Třetí řada už na fotce možná lehce zaniká, ale také tady se nachází jen vrcholné supersporty od Lamborghini, Porsche, Ferrari a dalších značek. Za třetí řadou se dále objevuje velká spousta aut nejrůznějších značek, původů a hodnot. K nalezení je zde vše od Maserati, přes Porsche a Nissany GT-R až po BMW či Mercedesy.

Celá akce měla navíc dobročinný podtext, neboť členové Supercar Driver klubu vybrali necelé tři miliony korun na dětský hospic Bluebell Wood.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů