Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Alfa Romeo rozšiřuje nabídku pro Giulii a Stelvio

Naše téma
Jiří Švamberk | 20.08.2018
foto: Alfa Romeo
K výbavě Veloce a Quadrifoglio přibude také Veloce Ti, Stelvio ve výbavě Speciale.
Nová Giulia Veloce Ti se usadí mezi Veloce a brutální QV a bude mířit na zákazníky, kteří chtějí ještě sportovnější svezení, ale netouží po ultimativním modelu Quadrifoglio. Motoricky na tom bude úplně stejně jako Veloce, pohánět ji bude 280koňový dvoulitrový čtyřválec, nicméně interiér se nechá inspirovat právě QV a nabídne také volitelně dodávaný karbonový paket.

Nová Alfa Romeo Giulia Veloce Ti se pochlubí také novými barvami karoserie, které byly doposud vyhrazeny pouze pro vlajkový model a ztmavenými 19palcovými koly z lehkých slitin. To samé platí o interiéru, kam se nastěhují alcantarou čalouněná sportovní sedadla, karbonové lišty prahů, karbonové obložení interiéru a kůží obšitá přístrojová deska.

Giulia Speciale a standardní Veloce dostanou nová 18palcová kola z lehkých slitin, nové hliníkové lišty prahů, bezklíčkový přístup nebo osvětlené kliky dveří.

Podobně bylo vylepšeno také Stelvio, které nově nabídne model Speciale. Součástí tohoto modelu je zadní ztmavené okno, hliníkové lišty prahů, černé třmeny brzd, jako má Stelvio QV, a klasická 20palcová kola z lehkých slitin Alfa Romeo s pěti velkými kruhovými otvory.

Jak Giulia, tak i Stelvio se nově chlubí 8,8plaovým zábavním systémem s navigací a standardně dodávaným Apple CarPlay a Android Auto.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů