citace:
reakce na: Samurraj, 02.06.2021 12:40 (Ahoj všem, mám dvacetiletou Oc ...)
V prvé řadě bych se chtěl zeptat, proč roční nebo předváděcí? Cenová úspora dnes už není bůhví jak zajímavá a ta auta za sebou mají velmi těžký život. Osobně si taky myslím, že prasení v začátcích provozu auta dost ublíží tomu, kolik auto zvládne najet.
Aktuálně čekám na nové služební auto, limit jsem měl 650 tisíc včetně daně. Cílem byla nižší střední třída v kombi a benzínový turbomotor s cca 150koni. Vzhledem ke svojí jisté averzi ke koncernu a nechutí jít do hybridu kvůli velkému dálničnímu nájezdu jsem zkoušel Ford Focus kombi STline 1,5Ecoboost, Kia Ceed SW 1,5tGDi, Renault Mégane hybrid. Vše v automatu, megana jsem měl hybridního, protože prodejce neměl k dispozici předváděčku 1,33tce.
Focus je ze zmíněných největší a má klasický automat. Auto je dostatečně tiché a i na přitvrzeném sportovním podvozku velmi komfortní. Z těch tří pro mě vítěz.
Ceed mě velmi příjemně překvapoil motorem, proti focusu bylo auto trochu menší a hůře odhlučněné. Ale možná trochu lepší místo pro řidiče.
Megane je z těch aut asi nejmenší, ale je to skvělej parťák na cestování. Vzhledem k tomu, že mám aktuálně trojkoýho megana, tak mi novější generace asi vyhovovala nejvíc.
Nevím jak moc lepší ceny jsem dostával, kvůli nákupu na firmu, ale fleetovou slevu jsem nikde nedostal. Oproti octě s 66kw a citigu bude i focus s litrovým ecoboostem dostatečně dynamický auto a ve výbavě titanium by se mělo vlézt i do těch 600 tisíc a nebude to žádná chudinka v holobytu.
Stejně tak i30 bude za 600 slušně vybavená a klidně nová.
Civic jsem nezkoušel, protože chci opravdu kombi. Honda má kufr někde na půl cesty mezi HB a kombíkem, a to je pro mě málo, ale pro běžné použití by to mělo bohatě stačit.
A pokud se nepletu, tak scala je tak o půl třídy menší auto než focus/i30/civic.