0
zpět

diskuze k tématu: výběr ojetého vozu

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
AlenaK
počet příspěvků1
datum registrace22.11.2014
Sobota 22.11.2014 07:06, výběr ojetého vozu
Dobrý den,
moc bych poprosila o pomoc s výběrem vozu z Vašich zkušeností. Potřebuji koupit ojeté auto do cca 250 000 Kč. Předchozí jsem měla Toyotu Avensis 2.0Tdi, naftu s normálním převodem a moc mi vyhovovalo (při koupi bylo 4 roky stare, mělo najeto cca 80 000 km a stálo právě 250 000 Kč). Auto by tentokráte mohlo být i menší (bez takto velkého kufru), na značce nezáleží (nevyznám se v tom ). Benzin nebo nafta ...... Automatem si nejsem jista, nikdy jsem s nim nejezdila .....
Dekuji všem, kdo budou ochotni mi poslat názor, někde musím začít.
Hezký den.
reagovat
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Sobota 22.11.2014 16:45, RE: výběr ojetého vozu
AlenaK napsal:
Dobrý den,moc bych poprosila o pomoc s výběrem vozu z Vašich zkušeností. Potřebuji koupit ojeté auto do cca 250 000 Kč. Předchozí jsem měla Toyotu Avensis 2.0Tdi, naftu s normálním převodem a moc mi vyhovovalo (při koupi bylo 4 roky stare, mělo najeto cca 80 000 km a stálo právě 250 000 Kč). Auto by tentokráte mohlo být i menší (bez takto velkého kufru), na značce nezáleží (nevyznám se v tom ). Benzin nebo nafta ...... Automatem si nejsem jista, nikdy jsem s nim nejezdila .....Dekuji všem, kdo budou ochotni mi poslat názor, někde musím začít.Hezký den.

Dobrý den,
Zkuste napsat k čemu auto potřebujete,kolik ročně km najedete (5000km po městě nebo 40 000km ročně po dálnicích) ,kolik lidí v něm bude jezdit (něco jiné je mladý pár a něco jiné velká rodina.Budete jezdit po lesních cestách nebo jen po městě krátké cesty s studeným mottorem?
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Středa 03.12.2014 23:25, RE:
Dobrý den. Pokud ročně neujedete více než cca 25 tis. km, volte spíše benzínový motor, je-li váš roční nájezd vyšší, mohla by se vyplatit koupě dieselu. Toyota Avensis je zástupcem vozů střední třídy, pokud se podíváme o třídu níže, zde lze doporučit například Ford Focus, Mazdu 3, Opel Astra, Hyundai i30 či Toyotu Corolla.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.