0
zpět

diskuze k tématu: výběr ojetého vozu

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
AlenaK
počet příspěvků1
datum registrace22.11.2014
Sobota 22.11.2014 07:06, výběr ojetého vozu
Dobrý den,
moc bych poprosila o pomoc s výběrem vozu z Vašich zkušeností. Potřebuji koupit ojeté auto do cca 250 000 Kč. Předchozí jsem měla Toyotu Avensis 2.0Tdi, naftu s normálním převodem a moc mi vyhovovalo (při koupi bylo 4 roky stare, mělo najeto cca 80 000 km a stálo právě 250 000 Kč). Auto by tentokráte mohlo být i menší (bez takto velkého kufru), na značce nezáleží (nevyznám se v tom ). Benzin nebo nafta ...... Automatem si nejsem jista, nikdy jsem s nim nejezdila .....
Dekuji všem, kdo budou ochotni mi poslat názor, někde musím začít.
Hezký den.
reagovat
nahlásit
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Sobota 22.11.2014 16:45, RE: výběr ojetého vozu
AlenaK napsal:
Dobrý den,moc bych poprosila o pomoc s výběrem vozu z Vašich zkušeností. Potřebuji koupit ojeté auto do cca 250 000 Kč. Předchozí jsem měla Toyotu Avensis 2.0Tdi, naftu s normálním převodem a moc mi vyhovovalo (při koupi bylo 4 roky stare, mělo najeto cca 80 000 km a stálo právě 250 000 Kč). Auto by tentokráte mohlo být i menší (bez takto velkého kufru), na značce nezáleží (nevyznám se v tom ). Benzin nebo nafta ...... Automatem si nejsem jista, nikdy jsem s nim nejezdila .....Dekuji všem, kdo budou ochotni mi poslat názor, někde musím začít.Hezký den.

Dobrý den,
Zkuste napsat k čemu auto potřebujete,kolik ročně km najedete (5000km po městě nebo 40 000km ročně po dálnicích) ,kolik lidí v něm bude jezdit (něco jiné je mladý pár a něco jiné velká rodina.Budete jezdit po lesních cestách nebo jen po městě krátké cesty s studeným mottorem?
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Středa 03.12.2014 23:25, RE:
Dobrý den. Pokud ročně neujedete více než cca 25 tis. km, volte spíše benzínový motor, je-li váš roční nájezd vyšší, mohla by se vyplatit koupě dieselu. Toyota Avensis je zástupcem vozů střední třídy, pokud se podíváme o třídu níže, zde lze doporučit například Ford Focus, Mazdu 3, Opel Astra, Hyundai i30 či Toyotu Corolla.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.