0
zpět
 

diskuze k tématu: bmw v jedničkové řadě, golf, fabia, fiesta nebo seat

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 09.07.2014 00:00, bmw v jedničkové řadě, golf, fabia, fiesta nebo seat
Dobrý den, stojím před rozhodnutím pořídit si nový automobil a nevím si rady, který by byl z hlediska spolehlivosti, kvality, pohodlí, spotřeby a také budoucích možných nákladů pro mne nejvhodnější.
Bude to mé druhé auto po suzuki swift 2008, kterou jsem po dvou letech prodala. Finančně bych se chtěla dostat pod 200tis. kč. S autem bych většinou jezdila jen po okrese, sem tam jednou či dvakrát měsíčně delší trasy po republice nebo pár krát za rok do zahraničí. V zimě se chystám do Alp a nerada bych řešila problémy s baterií, nebo nemožností zvládnout zasněžený kopec. V autech a motorech se moc nevyznám, ale měla jsem představu o motoru s obsahem 1,4 kvůli tomu, že nejsem zvyklá jezdit nějak sportovně či agresivně a taky kvůli pojistce. Děkuji za váš názor.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pondělí 14.07.2014 22:29, RE:
Dobrý den. Předpokládám, že jako rozhodnutí koupit si nový vůz považujete koupi ojetiny, jelikož ani jedno z Vámi vybraných vozů nebude jako nové stát pod 200 tis. Kč. Jinak vybírejte mezi vozy s benzínovým motorem, velmi dobrou volbou bude například Ford Fiesta s benzínovou čtrnáctistovkou. Ford má jedny z nejnižších cen náhradních dílů a servisních prací.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.