capslock napsal:
Ozve se kupující ze zahraničí a se zájmem se dotazuje na prodávané vozidlo, chce doposlat fotky, vyptá se na další vady vozu, domluvíte se na ceně atd, sdělí své jméno a adresu. Komunikace probíhá zjevně s živým člověkem, který vystupuje jako jakýkoliv jiný zájemce z ČR a nejde o text generovaný automatem. Auto má vyzvedávat zástupce s plnou mocí a dopravit jej transportní služba s tím, že transport je třeba zaplatit před naložením vozu na místě. Kupující slíbí, že předem pošle na účet prodávajícího dohodnutou kupní cenu navýšenou o poplatek za transport s dotazem, zda prodávající souhlasí. Vypadá to divně, ale když chce poslat peníze předem, je to jeho boj. Po zaslání bankovního spojení kupující další den odpoví, že zadal mezinárodní platbu a je třeba ji potvrdit. Následuje email z tamní banky (dokumenty vzhledově na výborné úrovni, hlavička, podpis pracovníka banky, atd.) a žádostí o zaplacení poplatku za transport vozu na pobočce Western Union s tím, že okamžitě po zaplacení poplatku bude odeslána dohodnutá navýšená kupní cena. Požadovaný poplatek za transport je pár tisíc Kč (což pro někoho může být zanedbatelné vzhledem k prodejní ceně vozu). Zde kupující vytvoří prvotní dojem celkem solidního zájemce. S přihlédnutím k tomu, jaký ksindl občas odpovídá na inzeráty a vzhledem k tomu, že lidi jsou schopni nachytat se na mnohem průhlednějších nesmyslech, přijde mi to jako celkem povedený pokus o vylákání peněz.
Tak mě by teda přišlo divné, že po mě banka chce uhradit poplatek za přepravu! Ta s tím nemá nic společného, když už, tak bych to měl hradit přepravci na účet a ne te bance. Nicméně, bych si řekl, že se najde jiný zajemce s normální cestou prodeje. Od tohoto bych dal okamžitě ruce pryč