0
zpět

diskuze k tématu: topenie ford mondeo

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 30.12.2012 10:37, topenie ford mondeo
Mam Ford Mondeo 1,8 r.v. 1997,benzin.Pri zapnuti topenia mi vzduch prudi iba na predne sklo.Nejde prepnuť smer vzduchu.Možete mi poradiť kde mam hľadať chybu?
reagovat
nahlásit
David V
počet příspěvků2076
datum registrace16.05.2007
Středa 02.01.2013 14:51, RE: topenie ford mondeo
nepřihlášený uživatel napsal:
Mam Ford Mondeo 1,8 r.v. 1997,benzin.Pri zapnuti topenia mi vzduch prudi iba na predne sklo.Nejde prepnuť smer vzduchu.Možete mi poradiť kde mam hľadať chybu?

Závada je v podtlakovém ovládání klapek přepínání vzduchu. Je tu o tom článek:
http://www.tipcars.com/magazin-ford-mondeo-i-prepinani-smeru-vzduchu-ventilace-5191.html
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 17.01.2013 19:49, Re. topenie ford mondeo
Dobrý den. U Fordu Mondeo je topení ovládáno podtlakem, který se bere ze sacího potrubí motoru. U Vás bude pravděpodobně problém právě v podtlakovém vedení - někde prasklá nebo vypadlá hadička. Nejspíše bude nutné rozebrat ovládací panel topení a zkontrolovat podtlakové hadičky. V naší poradně se nachází článek, ve kterém je právě tento problém popsán.
S pozdravem
Karel Směšný, TipCars.com
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.