citace:
reakce na: Foxtro, 14.10.2020 12:31 (Popravdě, ten Golf se mi i víc ...)
Hmm tak motory 1.2 TSI a 1.4 TSI EA211 toho vydrží opravdu hodně, to mi potvrzuje synovec, co pracuje ve Škoda servisu. Spotřeba bude u klidného řidiče do 6,5l, i dieslu klidně 5l.
Benzínové motory jsou tichší, nevibrují a zejména 1.4 TSI jede parádně. Výhodou může být, že nemají ještě filtr pevných částic.
U dieslu záleží hrozně jak se servisoval, hlavně ať nemá výměnu oleje, co 30 000km, což je často u flotilových vozů. Bohužel se potvrzuje, že hraje roli i kvalita nafty a to ověřit moc nejde.. Diagnostika může něco říct o vstřicích a taky test emisí. Každopádně u koncernových dieslů není FAP předražený, vstřiky jsou jako u konkurence plus mínus.
Na druhou stranu, jestli si chceš odpočinout od servisu obecně, vzal bych Toyotu Auris kombi 1.6 VVT, málo jetou přímo od dealera Toyoty
Dalším superdržákem je Honda Civic předešlé generace 1.8 VTEC a pak překvapivě Suzuki Vitara/S-Cross 1.6 VVT, klidně 4x4.
Za mě ale, Golfem VII 1.4 TSI 2015+ chybu udělat nelze, hledal bych opět u dealera kus s jasnou servisní historií, klidně i v Německu.. A proč pořád "melu" o Golfu VII:
- perfektní sedadla(Škoda je nemá)
- nadprůměrné odhlučnění(Auris i Škoda nemá)
- nadprůměrná antikorozní ochrana(japonci nemají)
- dobrá ergonomie, vůz bez Achillovy paty dle mého
- tichý, výkonný a spolehlivý ben. turbomotor 1.4 TSI EA211 (dle mého nemá nikdo, kromě koncernu)
Já mám rád třeba Renaulty, nový Megane je parádní v komfortu, jenže Renault často nedotáhne věci do detaílu a pak se diví. Když už jsou dobré diesly 1.5/1.6 Dci, tak zase není odolný podovzek nebo vadí nepřesnosti v karosérii atd... Prostě pak i já si raději koupím Golf