Vítek napsal:
Server Tipcars.com vyl upraven po vzhledové stránce v roce 2010. Server tipcar.cz byl upraven letov v dubnu - tak at ma co nejjednoušší grafiku a je funkční na většině zařízení
Stále si nerozumíme, měl jsem na mysli globální a generální novaci systému jako celku včetně všech ovládacích mechanismů a celkové uživatelské logiky - to při vší snaze na tomto základu z roku 2003 nebo kolik z principu změnit nejde, ale domnívám se, že by to bylo nanejvýš záhodno. Nejde mi o nic jiného, než zkultivování a zjednodušení uživatelského prostředí, které by svou vstřícností a intuitivností odpovídalo současnému stavu pokroku

Představoval bych si třeba výrazný headline nových článků, který by zabíral více než 1/17 stránky jako nyní s fotografiemi o pořádném rozlišení a inteligentní systém rubrik, kde bych si přehledně našel co mě zajímá,aniž bych pro vypátrání kýženého textu musel zadávat různé údaje do nějakých databázových oken. Promiňte mi tu upřímnost, ale mám nějak pocit, že přes zahloubanost v (ne)dokonalosti vlastního systému se vůbec nerozhlížíte okolo sebe - stačí se podívat na auto.cz, autorevue, autoforum...a ne vypadat stejně jako autanet.cz - teď se bavím přirozeně hlavně o magazínové části