citace:
reakce na: Elizer, 13.06.2020 09:51 (Díky za tip, s parametrama do ...)
Tak to tě zklamu, tuhle krasavici jsem včera přivezl domů. Dcera má v neděli 18. narozeniny a tak jsem jí to koupil jako dárek k narozkám. Něco vhodného pro čerstvého řidiče, co na jedné straně není vrak a na straně druhé nebude "bolet", pokud to někde naboří. Nové auto jsem nakonec zamítnul, abych nebyl nasranej, kdyby to někde ťukla. Tohle je auto s jasnou historií, malým nájezdem a v perfektním stavu. Prodávajícího navíc znám, už jsem od něj kupoval před pár lety auto pro kamaráda, kterej mě požádal o pomoc s nákupem auta. Takže tady ti pšenka nepokvete. Je to teda jen 1,0 EB 92kW, takže to není žádnej trhač asfaltu, ale jak už je to v otáčkách, tak to zase špatně nejede. A hlavně to fakt krásně sedí z zatáčkách a je to perfektně agilní. Až jsem i konstatoval, že na stará kolena si snad něco takového koupím, pokud se něco takového bude ještě dělat jako nové a bude do toho solidní motor (ideálně nějaký 2,0 -2,5 EB, něco v takovém stylu, co by mělo alespoň 200kW). Právě jsem ti psal, ať koukáš po 1,6 EB, ten s tímhle prckem bude dělat divy. Fiesta, tu prostě podvozkově Ford umí a je to zkrátka paráda. A to to píšu, jako že jezdím novým MB E400d, které je teda zase sakra jinde. No na ten důchod bych nejraději Mercedes AMG GTR v té jedovaté zelené, pokud obchod půjde dobře. A jestli to vůbec ještě bude možné objednat.
Hele, zkusil bych poslat cenu níž, ony se auta aktuálně skoro neprodávají, tak prodávající může snadno vyměknout, když uvídí prachy na dosah.