0
zpět

diskuze k tématu: Stojí Jaguár za to?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit
TheNightmare
počet příspěvků3
datum registrace10.08.2018
Pátek 10.08.2018 14:08, Stojí Jaguár za to?
Zdary všem,
zajímal by mě Váš osobní názor, či dokonce zkušenost s vozy od Jaguáru celkově a pokud má někdo doma či od známých tak zkušenost s vozy 2009+(rok výroby) .
Uvažuji totiž v blízké době o koupi, ovšem jsem extrémně vybíravej. Co mi bylo řečeno, že jakákoliv oprava tohoto vozu bude vždy dost nákladná, díky jejímu původu z GB. Do této doby jsem byl zvyklý na Škodu Superb I. generace, takže opravy oproti ostatním vozům, co jsem slýchal, byla jedna velká sranda a všeho bylo dost.
Interiér Superbu je oproti ostatním vozům stejného roku výroby v "luxusu" (2004), takže bych i u pohodlí a luxusu rád zůstal. Nehledám sportáka, ale aby auto mělo klidně něco málo přes 200koní, spíš k těm 250.
Také se zeptám, třeba vás napadne jiný typ vozidla, nechám zde rád rozvířit debatu.
Napíši tedy požadavky, abych mohl usměrnit vaše případné nápady:
1)Jedině sedan, žádné SUV, ani cabrio, ani trolejbus.
2) Cenová relace by se měla pohybovat kolem 500 000,-, samozřejmě když to bude 550, vůbec nevadí
3) tím padá otázka jestli nové nebo ojeté-ovšem pokud mi zařídíte novýho Jaguára za 500 000kč přidám i tel. číslo na mě
4) Spíš benzín a alespoň 1.8L obsah s turbem (stávající superb je ve 2.0, ale bez turba a to mi hodně chybí)
5) Pátý, ale nejdůležitější bod, nevyznám se v autech ani v průmyslu, proto prosím přizpůsobte způsob mluvy. Neurážejte hned ostatní, pokud napíšou značku/typ auta, kterou vy nemusíte.
Přeci jen ty "káry" stojej dost prachů, tak se rád poradím a naberu další zkušenosti.
Díky za vaši vlídnost a chápavost k mé nechuti, jít se ptát do automobilek, kde každý bojuje za svoji vlajku.
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Pátek 10.08.2018 16:41, RE: Stojí Jaguár za to?
citace:
reakce na: TheNightmare, 10.08.2018 14:08 (Zdary všem,zajímal by mě Váš o ...)

Mam pocit, ze tak male obsahy, jako 1.8 Jaguar nenabizi (vyjma nafty, ale za me nesmysl)

Mam v okoli jednoho majitele XF (5.0 benzin) a je spokojenej, za 3 roky (najezd bohuzel nevim) bez problemu, snad resil jen nejakou zavadu na klimatizaci, jinak ok...
reagovat
TheNightmare
počet příspěvků3
Pátek 10.08.2018 20:38, RE: RE: Stojí Jaguár za to?
citace:
reakce na: sheogorath, 10.08.2018 16:41 (Mam pocit, ze tak male obsahy, ...)

Myslel jsme to spíš tak, kdyby někdo mluvil o jiných značkách tak min. 1.8L. Jsem si vědom, že Jaguáry dělají uplně jiný obsahy. Ale díky za příspěvek.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pátek 10.08.2018 22:20, RE: RE: RE: Stojí Jaguár za to?
citace:
reakce na: TheNightmare, 10.08.2018 20:38 (Myslel jsme to spíš tak, kdyby ...)

Ten jaguar bude za tyto peníze tak rok 2010... nevím aby to nebyla pak kasička.
Osobně pokud bych chtěl luxusní spolehlivé benzínové vozidlo volil bych jednoznačně Lexus
reagovat
Giorgio
počet příspěvků814
datum registrace09.05.2007
Sobota 11.08.2018 06:41, RE: RE: RE: RE: Stojí Jaguár za to?
citace:
reakce na: Humusus, 10.08.2018 22:20 (Ten jaguar bude za tyto peníze ...)

Tak se s nějakým majitelem lexusu pobav o servisu. Teorie, že je to prémiová toyota a že toyoty jsou spolehlivé, je fajn. Realita pokulhává. Můžou zlobit jak banální mechanické věci typu závěsů dveří, tak specifická elektronika - svého času si nám LS460 padlo na předek na stavitelných tlumičích a v ČR nebyl jediný technik, který by to opravil, museli poslat až nějakého z Německa. Naštěstí bylo auto ještě v záruce. Je pravda, že z řízení GS450h F-Sport jsem byl takřka nadšen, ale soukromě bych takové auto, notabene ojetinu, po zkušenostech s LS servisovat nechtěl.
reagovat
TheNightmare
počet příspěvků3
Sobota 11.08.2018 08:59, RE: RE: RE: RE: RE: Stojí Jaguár za to?
citace:
reakce na: Giorgio, 11.08.2018 06:41 (Tak se s nějakým majitelem lex ...)

Díky za tvůj příspěvěk. Já se v okolí setkávám spíše s lidma, co Lexus odsuzují. Bohužel nemám nikoho, kdo ho opravdu má, nebo měl.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.