Zdary všem,
zajímal by mě Váš osobní názor, či dokonce zkušenost s vozy od Jaguáru celkově a pokud má někdo doma či od známých tak zkušenost s vozy 2009+(rok výroby) .
Uvažuji totiž v blízké době o koupi, ovšem jsem extrémně vybíravej. Co mi bylo řečeno, že jakákoliv oprava tohoto vozu bude vždy dost nákladná, díky jejímu původu z GB. Do této doby jsem byl zvyklý na Škodu Superb I. generace, takže opravy oproti ostatním vozům, co jsem slýchal, byla jedna velká sranda a všeho bylo dost.
Interiér Superbu je oproti ostatním vozům stejného roku výroby v "luxusu" (2004), takže bych i u pohodlí a luxusu rád zůstal. Nehledám sportáka, ale aby auto mělo klidně něco málo přes 200koní, spíš k těm 250.
Také se zeptám, třeba vás napadne jiný typ vozidla, nechám zde rád rozvířit debatu.
Napíši tedy požadavky, abych mohl usměrnit vaše případné nápady:
1)Jedině sedan, žádné SUV, ani cabrio, ani trolejbus.
2) Cenová relace by se měla pohybovat kolem 500 000,-, samozřejmě když to bude 550, vůbec nevadí
3) tím padá otázka jestli nové nebo ojeté-ovšem pokud mi zařídíte novýho Jaguára za 500 000kč přidám i tel. číslo na mě
4) Spíš benzín a alespoň 1.8L obsah s turbem (stávající superb je ve 2.0, ale bez turba a to mi hodně chybí)
5) Pátý, ale nejdůležitější bod, nevyznám se v autech ani v průmyslu, proto prosím přizpůsobte způsob mluvy. Neurážejte hned ostatní, pokud napíšou značku/typ auta, kterou vy nemusíte.
Přeci jen ty "káry" stojej dost prachů, tak se rád poradím a naberu další zkušenosti.
Díky za vaši vlídnost a chápavost k mé nechuti, jít se ptát do automobilek, kde každý bojuje za svoji vlajku.