0
zpět

diskuze k tématu: spolehlivé a prostorné auto

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 04.04.2014 12:30, spolehlivé a prostorné auto
Dobrý den, rad bych Vás poprosil o pomoc s výběrem automobilu.
V tuhle chvíli vlastníme Ford Focus II Kombi 1.6 benzín (2007) a jsme s nim velmi spokojeni, jak z důvodu provozních nákladů, tak i ze spolehlivosti jako takové.
Bohužel jsme se dostali do doby kdy nám automobil nevyhovuje z důvodu vnitřního prostoru.
Sám totiž měřím 2 metry a synové se evidentně \"potatili\" , takže stav na zadních sedadlech je kritický. Pokud si dám své sedadlo řidiče do \"své\" polohy, není skoro šance aby si za mne někdo i průměrného vzrůstu sedl. Pokud si tam ale někdo musí sednout, musím své sedadlo posunout do polohy, kdy je mi to nepříjemné již při řízení. Z tohoto důvodu bych Vás poprosil o tipy na automobily, kde bychom se celá rodina vtěsnala. Náš roční nájezd se pohybuje okolo 25-30tis. km. Značka ani palivo vozu není rozhodující. Důležitý je prostor a spolehlivost. Cenu bychom si představovali okolo 250,000CZK a stáří vozu do 5-ti let.
Děkuji
reagovat
xtrox
počet příspěvků233
datum registrace01.11.2012
Pondělí 07.04.2014 15:33, RE: spolehlivé a prostorné auto
nepřihlášený uživatel napsal:
Dobrý den, rad bych Vás poprosil o pomoc s výběrem automobilu. V tuhle chvíli vlastníme Ford Focus II Kombi 1.6 benzín (2007) a jsme s nim velmi spokojeni, jak z důvodu provozních nákladů, tak i ze spolehlivosti jako takové. Bohužel jsme se dostali do doby kdy nám automobil nevyhovuje z důvodu vnitřního prostoru. Sám totiž měřím 2 metry a synové se evidentně \"potatili\" , takže stav na zadních sedadlech je kritický. Pokud si dám své sedadlo řidiče do \"své\" polohy, není skoro šance aby si za mne někdo i průměrného vzrůstu sedl. Pokud si tam ale někdo musí sednout, musím své sedadlo posunout do polohy, kdy je mi to nepříjemné již při řízení. Z tohoto důvodu bych Vás poprosil o tipy na automobily, kde bychom se celá rodina vtěsnala. Náš roční nájezd se pohybuje okolo 25-30tis. km. Značka ani palivo vozu není rozhodující. Důležitý je prostor a spolehlivost. Cenu bychom si představovali okolo 250,000CZK a stáří vozu do 5-ti let. Děkuji

pokud chcete zůstat u fordu, pak s-max a s vaším nájezdem už se vyplatí diesel
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 05.06.2014 13:29, re:
Dobrý den. Jelikož jste byl dosud spokojený s focusem, nebojím se Vám doporučit mondeo, které je o třídu výše. Nabídne dostatek vnitřního prostoru a spolehlivé benzínové motory, zachovává si také výborné jízdní vlastnosti. Alternativou k Fordu Mondeo může být také některé z trojice MPV VW Sharan, Seat Alhambra nebo Ford Galaxy.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.