0
zpět

diskuze k tématu: Olejová aditiva - vyplatí se?

kategorie zařazení tématu: poradna, oleje, aditiva, česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 01:31, ''cistiace prisady''
A co by ste prosim povedali na tzv cistiace pripravky pred vymenou oleja? Naleje sa to do motora, 15 min. sa to necha pobezat na volnobeh a potom sa to vypusti aj s olejom... ma to tiez taky ''zazracny'' ucinok? Myslim ze to vyraba aj firma STP, co sa mi az taky noname nezdal...
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 10:07, Re: "cistiace prisady"
to Marko: myslim, ze mas na mysli tzv. vyplachovaci oleje - ty se pouzivaly uz kdysi davno a jedna se o olej, ktery ma za ukol odstranit z motoru co nejvice usazenin a necistot, ktere v nem zustanou po beznem vypusteni motoroveho oleje. V posledni dobe jsem ale snad nikde pri vymene motoroveho oleje nevidel pouziti vyplachovaciho oleje.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 10:24, RE: Re: "cistiace prisady"
AnderN napsal:
to Marko: myslim, ze mas na mysli tzv. vyplachovaci oleje - ty se pouzivaly uz kdysi davno a jedna se o olej, ktery ma za ukol odstranit z motoru co nejvice usazenin a necistot, ktere v nem zustanou po beznem vypusteni motoroveho oleje. V posledni dobe jsem ale snad nikde pri vymene motoroveho oleje nevidel pouziti vyplachovaciho oleje.
Teď už se tyhle oleje nepoužívají.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 11:00, colt
Měl jsem colta co měl problémy s karbonem, předchzí majitel si zřejmě s výměnami oleje hlavu nelámal, požil jsem preparát na vyčištění motoru a pak teprve nalil nový olej a vše bylo ok
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 12:47, zazraky
tazko je vo vseobecnosti odsudit alebo doporucovat pouzivanie spominanych aditiv.je to velmi individualne.po porade s viacerymi odbornikmi som sa rozhodol nasledovne.mam starsie dieslove auto,ktore ma uz nejakych niekolko stotisic km za sebou.olej menim pravidelne,po 10.000 km.pouzivam radsej lacnejsi (menej kvalitny?) olej madit turbo plus + osvedcene aditivum od firmy STP.pricom toto nepridavam do cerstveho oleja,ale asi v polovici vymenneho cyklu,t.j. po 5.000 km,kedy uz akykolvek olej z casti strati zo svojich parametrov..v predajni autodielov mi tiez doporucili lacnejsi olej + aditivum,ako drahe oleje.bavime sa vsak o ojazdenom dieselovom aute,na novom by som sa zasadne riadil pokynmi vyrobcu..
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 15:37, RE: Re: "cistiace prisady"
Yeti napsal:
Teď už se tyhle oleje nepoužívají.
Ale jo, používají. Je vhodné je použít, pokud přecházíte na jiný typ oleje.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 18:06, RE: Re: "cistiace prisady"
AnderN napsal:
Což takhle zkusit třeba: http://www.bishops-original.cz/
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 20.04.2006 18:25, RE: colt
AL napsal:
Měl jsem colta co měl problémy s karbonem, předchzí majitel si zřejmě s výměnami oleje hlavu nelámal, požil jsem preparát na vyčištění motoru a pak teprve nalil nový olej a vše bylo ok
No to te muselo ale pekne prohnat, kdyz jsi ten preparat pozil ))
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 21.04.2006 00:50, CO??
a co když má ta firma,která to nabízí důkazy o funkčnosti svého výrobku?? viz. system RVS?
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 21.04.2006 17:59, Radsi si priplatte za olej
Pokud uz uvazujete o nejake te prisade do oleje - radsi si priplatte za olej. Ty dobre stoji od 200-250kc/litr. A verte, neplatite jen znacku, ale skutecne kvalitu. A pri vcasne vymene si bude vas moturek jen spokojene brumlat.
reagovat
nahlásit
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 08.04.2007 02:37, volba ojetého vozidla
Dobrý de, chtěla bych se zeptat,které ojeté vozidlo by jste nám doporučil do 160tis.Ford Focus1,6.Nissan Primera 2,0.Peugeot 406 2,0HDI.Předem děkuji za odpověď.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.