0
zpět
 

diskuze k tématu: Škoda Octavia 1.8 20V LPG - jak vyřešit problematické startování?

kategorie zařazení tématu: česká vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 21.04.2010 08:45, Díky
Díky vám, konečně napsal někdo něco rozumného.
K tomu servisu není co dodat - špatné lambda - možná to může být tím ?To jsou naprostí zoufalci ...
K té lambdě bych jenom dodal - pokud to při akceleraci škube, ale při plném plynu ne, tak je to s velkou pravděpodobností lambda (při plném plynu se také ignoruje).
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 21.04.2010 08:48, Čerpadlo
Ještě mně napadlo, když pomohla výměna čerpadla, má tenhle motor i regulátor tlaku paliva ? Mohl by být problém v něm, nebo v jeho ovládání.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 21.04.2010 15:13,
Já mám stejné auto také se systémem lpg. Já by jsem se osobně zaměřil na kontrolu částí jež souvisejí s přepínáním lpn-benzin. Skuste také nulovat řídící jednotku od nasbíraných dat odpojením od baterie- s tím mám dobré zkušenosti. Dále po tom co vám auto nechytne podívejte se na svíčky, pokud budou mokré, palivo tam zřejmě do motoru jde. předpokládám že máte sekvenční vícebodé vstřikování lpg. Doporučil by jsem nechat audo připojit na diagnostiku plynu. Někdy, ač se to nezdá, může za závadu na palivové benzinové soustavy řídící jednotka plynu. A víc už asi neporadím. Ještě doplním - u mého auta se nechtěné chcípnutí při jízdě na plyn projenví také delším startováním.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 23.04.2010 16:17, Dobré jsou dikuze
wondr napsal:
Já mám stejné auto také se systémem lpg. Já by jsem se osobně zaměřil na kontrolu částí jež souvisejí s přepínáním lpn-benzin. Skuste také nulovat řídící jednotku od nasbíraných dat odpojením od baterie- s tím mám dobré zkušenosti. Dále po tom co vám auto nechytne podívejte se na svíčky, pokud budou mokré, palivo tam zřejmě do motoru jde. předpokládám že máte sekvenční vícebodé vstřikování lpg. Doporučil by jsem nechat audo připojit na diagnostiku plynu. Někdy, ač se to nezdá, může za závadu na ...
Je pravda, že diskuze na netu pomohou. Já mám Ford Mondeo s LPG. Měl jsem problém se startováním. Po nahození motr motor běžel jakoby na tři válce a myslel jsem si že je to tlakem na válcích (po zahřátí v pohodě). Stačilo vyměnit čidlo termostatu, což jsem se dočetl v diskuzi. Od té doby klid, ale je to Ford.
reagovat
Petrdan
počet příspěvků5
datum registrace19.08.2015
Středa 21.10.2015 19:12, lpg
Měl jsem stejné problémy s autem a nikde v servise mi nedokázali poradit co s tím. Našel jsem /smazáno admin/, sídlí v Praze a mně osobně pomohli i když nemám LPG systém montovaný přímo od nich, takže naprostá spokojenost. Závadu odstranili, ale ocenuji, že mi to opravili i když jsem si nenechal dělat přestavbu u nich
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.