0
zpět
 

diskuze k tématu: C-max vs. Scenic

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla
Kohout Pavel
počet příspěvků65
datum registrace28.11.2013
Středa 06.05.2015 12:03, C-max vs. Scenic
Zdravím, pro manželku potřebuji auto s vyšším posedem, do 3 let stáří, do 300.000 Kč, aby uvezlo 2 dospělé a 2 děti + případně jejich zavazadla (kufr +/- 500 l), benzínový motor. Auto bude sloužit hlavně na rozvoz děcek po městě, párkrát za rok cesta na dovolenou po ČR. Do užšího výběru postoupil C-max a Scenic. Proč malé MPV? Manželka je na podobný druh auta zvyklá a nechce měnit.
Forda docela znám, ale Renault Scenic je pro mne velká neznámá. Hledal jsem tady v historii, ale nic moc použitelného jsem nenašel. Máte někdo zkušenosti s Renault Scenic III, co se týče motorů (jaký benzínový ano jaký raději ne), co se na autě případně kazí atd. Trochu mám obavu o elektroinstalaci Scenicu. Děkuji.
reagovat
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Středa 06.05.2015 12:45, RE: C-max vs. Scenic
Kohout Pavel napsal:
Zdravím, pro manželku potřebuji auto s vyšším posedem, do 3 let stáří, do 300.000 Kč, aby uvezlo 2 dospělé a 2 děti + případně jejich zavazadla (kufr +/- 500 l), benzínový motor. Auto bude sloužit hlavně na rozvoz děcek po městě, párkrát za rok cesta na dovolenou po ČR. Do užšího výběru postoupil C-max a Scenic. Proč malé MPV? Manželka je na podobný druh auta zvyklá a nechce měnit. Forda docela znám, ale Renault Scenic je pro mne velká neznámá. Hledal jsem tady v historii, ale nic moc použitelného jsem nenašel. Máte někdo zkušenosti s Renault Scenic III, co se týče motorů (jaký benzínový ano jaký raději ne), co se na autě případně kazí atd. Trochu mám obavu o elektroinstalaci Scenicu. Děkuji.


Pokud člověk vybírá nějaké vozidlo,tak by neměl propadnout haló efektu,ale měl by sednout také k internetu a projít diskuzní fóra daných značek.
Tzn doporučuji Vám Scenic 3 forum,kde se toho dozvíte z první ruky asi nejvíce (aneb co oficiální zdroje nepoví).
http://forum.renaultclub.cz/viewforum.php?f=85

reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.