0
zpět
 

diskuze k tématu: Laguna benzín nebo diesel

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.03.2013 06:30, Laguna benzín nebo diesel
Dobrý den,
rozhodl jsemse pro koupi renault Laguna kombi,jen si nejsem jistý výběrem motorizace.Nájezd bude ročně cca.15 000km.U benzínu 2,0,počítám se spotřebou okolo 10l,u dieslu okolo 8l.Řekl bych že potíže které mohou přijít časem u nafty(vstřiky,žhavičky,turbo,čerpadlo) se ani nevyplatí ho kupovat.Jednásemi o Lagunu III generace od r.v.2008.Jelikož jsem nikde nenašel objektivní recenzy tak bych Vás chtěl požádat o radu.Nebo poradte zda vybrat jiný vůz(mondeo).
Děkuji s pozdravem Mirek
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pondělí 29.04.2013 21:09, Re:
Dobrý den. Uvažujete naprosto správně, pro Váš roční nájezd se hodí spíše benzínový motor. Renault Laguna s benzínovým motorem bude dobrou volbou. Vůz netrpí žádnými chronickými závadami, pokud se Vám navíc líbí francouzský design, nevidím důvod, proč byste si Lagunu neměl koupit. Vámi zmíněný Ford Mondeo je takovou "sázkou na jistotu" - perfektní jízdní vlastnosti a komunikativní řízení, velmi dobrá spolehlivost obzvláště benzínových motorů a přijatelné ceny náhradních dílů.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.