Sobota 09.07.2016 22:40,
Rada při koupi vozu pro neznalého
Dobrý den. Chodím nyní na brigádu, kde mám celkem dost času řemýšlet o tom, co udělám s našetřenými penězi. Podle relativně optimistických výpočtů mohu počítat s 20ti tisíci korunami, což pro dnešní automoblový průmysl není nikterak mnoho. Doufám tedy, že mi jako neznalému poradíte. Nebojím se natáhnout si monterky, ale nemám zkušenosti. Toužím najít svižné auto, více svižně vypadající, nežli jezdící. Velmi se mi líbí trojkový golf, nebo honda civic. Peguoty také nezazlývám. Vím, že nejrozumnější by bylo vzít felícii a nic neřešit, ale mám k ní až nepřirozený odpor. Rád se předvádím, ale zároveň musím utáhnout opravy. 50kw by mi mělo stačit, ale víc je líp. Nevím na co si dávat pozor a nechci skončit s prohnilím šrotem, takže se raději obrátím na vás a nechám se i přemluvit na felicii, než pak brečet, proč jen jsem si ji nekoupil :) I přes rok si mohu přes výkendy pár tisíc vydělat na náhradní díly, ale moc se nevidím, jak na ně šetřím půl roku. Doufám, že jste moji situaci pochopili a neodsoudíte mě. Díky moc za každou odpověď, Mates !
reagovat
nahlásit