0
zpět

diskuze k tématu: Průzkum - jaké auto

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 02.07.2013 19:31, Průzkum - jaké auto
Dobrý den, rád čtu zdejší poradnu a následné diskuze, které jsou však málokdy názorově jednotné. Obecná prefernce benzínových motorů střídá vychvalování dieslu a opačne, jednou je modlou Ford, jindy japonské vozy. Položím dotaz: budu kupovat vůz a nemám vůbec žádného favorita. Jistý tip tedy mám, ale rád bych si udělal takový průzkum, jak by rozhodovali zdejší diskutéři, nežádám úplně o radu. Vůz bych nerad kupoval za hotové, budu jej financovat úvěrem, protože se u valné většiny značek dostávám na úrok 1% ročně, u japonců maximálně 2,5%. Mám měsíčně vyčleněnou čásku zhruba 25-50tis. Kč, na servis a nečekané výdaje mám zahrnutou jinou rezervu. Co se značek týče, vyzkoušel jsem už lecos, koncern, dlouho a v podstatě stále BMW, Porsche i japonské vozy, přičemž u Subaru jako druhého rodinného auta jsem zůstal, dlouho jsem byl zapřísáhlým propagátorem BMW, bohužel jejich současný designový a cenově-politický trend mne odrazuje. Co byste tedy koupili vy? V dnešní době, při dnešní nabídce? Jak píši, mám již tip, který si nechám pro sebe, jde mi spíš o pohled druhých. Díky.
reagovat
nahlásit
David V
počet příspěvků2077
datum registrace16.05.2007
Úterý 02.07.2013 22:37, RE: Průzkum
nepřihlášený uživatel napsal:
Dobrý den, rád čtu zdejší poradnu a následné diskuze, které jsou však málokdy názorově jednotné. Obecná prefernce benzínových motorů střídá vychvalování dieslu a opačne, jednou je modlou Ford, jindy japonské vozy. Položím dotaz: budu kupovat vůz a nemám vůbec žádného favorita. Jistý tip tedy mám, ale rád bych si udělal takový průzkum, jak by rozhodovali zdejší diskutéři, nežádám úplně o radu. Vůz bych nerad kupoval za hotové, budu jej financovat úvěrem, protože se u valné většiny značek dostávám na úrok 1% ročně, u japonců maximálně 2,5%. Mám měsíčně vyčleněnou čásku zhruba 25-50tis. Kč, na servis a nečekané výdaje mám zahrnutou jinou rezervu. Co se značek týče, vyzkoušel jsem už lecos, koncern, dlouho a v podstatě stále BMW, Porsche i japonské vozy, přičemž u Subaru jako druhého rodinného auta jsem zůstal, dlouho jsem byl zapřísáhlým propagátorem BMW, bohužel jejich současný designový a cenově-politický trend mne odrazuje. Co byste tedy koupili vy? V dnešní době, při dnešní nabídce? Jak píši, mám již tip, který si nechám pro sebe, jde mi spíš o pohled druhých. Díky.

Výborné, ale např. BMW dělá auta od řady 1 po X6. Myslím, že číst myšlenky zde neumí nikdo.
V podstatě jste o pažadavcích na auto nenapsal zhola nic, takže těžko něco doporučit.
Ode mne vše, protože do těchto finančních sfér (25-50 tKč/měsíčně) se vůbec nehodlám pouštět.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.