0
zpět

diskuze k tématu: Poradíte automat do 250 tis.?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit
dero
počet příspěvků1
datum registrace17.08.2015
Sobota 22.08.2015 10:46, Poradíte automat do 250 tis.?
Dobrý den,

plánuju pořizovat první vůz s výhledem, že jej za 2-3 roky zase prodám a koupím něco většího, až přijdou děti a podobné radosti.

Hledám něco, co by splňovalo následující požadavky.

- Ojetý vůz, cena do 250 tis. (limit mám výš, ale nechávám si rezervu na nečekané opravy),
- automat,
- bezpečí a komfort jízdy jsou pro mě důležitější než jízdní vlastnosti nebo spotřeba,
- menší nájezd, většina cest bude po Praze a okolí (nákupy ap.), cca 10-15x do roka dálnice po republice, tj. spíše benzín,
- ideálně kdyby auto drželo cenu,
- pokud aspoň trochu možno, nechci Škodovku,
- auto se mi musí líbit. :)

Kvůli požadavkům na automat mi bylo doporučenou koukat se na auta s DSG převodovkou, která se údajně řadí mezi ty spolehlivější. Pro vaši představu, koukali jsme se např. na http://www.tipcar.cz/inzerat/audi-a3-16-fsi-aut-cr-zaruka-cz-35000452.html.

(V autech se nevyznám, ale rád se poučím, tak na mě prosím mluvte jak na blbce. )

Díky!
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pondělí 24.08.2015 23:54, re:
Dobrý den. Spolehlivost automatických převodovek ovlivňuje především styl zacházení a údržba, kterou jí dopřeje. Doporučuji auto s benzínovým motorem, a jelikož chcete něco, co drží cenu, mělo by být z koncernu VW. V úvahu tedy připadá Audi A3 nebo A4, VW Golf. V úvahu připadá také BMW řady 3.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.