0
zpět
 

diskuze k tématu: Policie posílí, u nehod bude na počkání

kategorie zařazení tématu:
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 04.11.2008 14:00, Uvidíme
Tak to jsem zvědav na ten efekt více policajtů v ulicích. Jak někdo uvidí policajta tak hned dupe na brzdy jak blázen, tak snad nepřibyde nehod !
To slušné chování mně též pobavilo i když ke mně se zatím vždycky chovali slušně. Akorát jeden rasista tmavé pleti mně šikanoval, ale už jsem mu to odpustil !
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 04.11.2008 15:08, Zase článek
V prvé řadě by si měl novinář doplnit vzdělání, aby věděl, kolik je o polovinu vyšší. Při základní hodnotě 50 tisíc mi hodnota zvýšená o polovinu vychází 75 na ne 100 tisíc, to jen tak na okraj. Z druhé nepochopím, ale opravdu nepochopím, jak výše škody může určovat závažnost přestupku. To je naprosto transparentní případ diskriminace, jak když vyšije. Dva totálně zrušené Favority nemají hodnotu ani poloviční, takže kdo je chudý, má smůlu. Za třetí, kdy už by se teda měly platit pokuty, když ne při nehodě, která vznikne téměř vždy při nedodržením některého předpisu. Ještě tak okatě napíšou, že jsou potřeba policajti u měření, ano, tam je to bez práce, bez odpovědnosti a dá se to časově naplánovat. Chce se mi blejt. Za čtvrté, když budu požkozený, auto bude nepojízdné, tak okamžitě volám policii bez ohledu na celkovou škodu. Já nejsem ten, kdo má být povinnen odhadnout, jaká je škoda. Tohle je zase zákon šitý pro agresory a ne pro požkozené. Možná by se mohlo začít i s vyčíslováním, jestli usmrcené osoba peníze do státní kasy přinášela nebo odčerpávala a podle toho by se časem mohla udělat revize a bylo by nutné s sebou vozit daňové přiznání a kdo by je neměl a přišel by o život, tak stačí zavolat pouze havrany a havárku nafotit a poslat likvidátorovi.....
Jedním slovem KATASROFA.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 05.11.2008 08:59, RE: Zase článek
David V napsal:
V prvé řadě by si měl novinář doplnit vzdělání, aby věděl, kolik je o polovinu vyšší. Při základní hodnotě 50 tisíc mi hodnota zvýšená o polovinu vychází 75 na ne 100 tisíc, to jen tak na okraj. Z druhé nepochopím, ale opravdu nepochopím, jak výše škody může určovat závažnost přestupku. To je naprosto transparentní případ diskriminace, jak když vyšije. Dva totálně zrušené Favority nemají hodnotu ani poloviční, takže kdo je chudý, má smůlu. Za třetí, kdy už by se teda měly platit pokuty, když ne ...
Protože tTO je můj job, tak ze zkušeností doporučuji účastníkům dopravní nehjody, VŽDY zavolat policii, protože za problémy nastalé po tom to nestojí. Na místě nehody se dohodnete z počátku i s čertem, ale za pár dní se k vině už níkdo nezná. A pojišťovny - jde o jejich peníze! - se k tomu postaví tak (a staví) tak , že to bude spoluvina, každý dostane zaplacenou škodu jen trochu, pokrátí se to % za spoluvinu dle pojistné smlouvy. NIKDO nebude řádně hledat viníka, kdepak. A výsledkem budou dodatečně oznámené nehody, jenže co chcete po polici např. za 6 měsíců, aby vyřešila, když na místě nebyla? Rozumní lidé budou volat policii na místo vždy, hloupí a důvěřiví ať se pak nediví.
A 15 minut k nehodě je blbost, když jsou např. během 10 minut nahlášeny 2 a více nehod po celém okrese, to se má hlídka policie rozpůlit nebo jak si to PP představuje??
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.