0
zpět

diskuze k tématu: Pohodlne auto do 200 000kc/7500eur

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit
Eosd
počet příspěvků2
datum registrace10.07.2021
Sobota 10.07.2021 07:03, Pohodlne auto do 200 000kc/7500eur
Ahojte,

Hladam nieco pohodlne, nie nevyhnutne velke auto do 7500 eur. Teoreticky viem dat viac, ale jednak ide o prve auto a nechcem zan davat prilis vela penazi a zaroven potrebujem nejake peniaze k zariadovaniu nehnutelnosti/pripadnemu servisu. Ale ak by slo o nejaky extra vyhodnu kusok ...

No, v kazdom pripade. Prislo mi, ze najrozumnejsie asi je brat nieco aktualnejsie s nie extremnym najazdom. To znamena Golf VII, Leon, Focus III, alebo 308. Tieto auta by mali byt zaroven z tych tichsich, co je jedna z priorit, resp uprednostnujem tichsie auta, hlavne na dialnici. Teoreticky Passat B7, alebo Mondeo IV, pripadne Insignia.

Pride mi ale ze Leon je len horsi Golf za v podstate rovnake peniaze a ani rozumny Golf (z pohladu stavu) za tie peniaze nezozeniem. Podobne je to asi s Passatom, Mondeom a Insigniou si nie som isty.

Inak kedze to bude prve auto, neviem uplne vyhodnotit ako bude vyuzivane, ale nie som tip cloveka ktory potrebuje auto na nakup, alebo doprace. Dovod su skor tripy do zahranicia za fotenim/sportom(bicykel)/turistikou, ale bezne vyuzivanie. Asi nepotrebujem kombik, ale ak by som do neho vedel nejak jednoducho, pohoflne a bezpecne nalozit ten bike bez nutnosti rozoberat ho, asi by ma to bavilo viac ako tahat to na drziaku. Mozno s tym niekto ma skusenost :)

Za kazdu radu dakujem
reagovat
Zlíňák
počet příspěvků9
datum registrace13.03.2021
Úterý 13.07.2021 20:06, RE: Pohodlne auto do 200 000kc/7500eur
citace:
reakce na: Eosd, 10.07.2021 07:03 (Ahojte,Hladam nieco pohodlne, ...)

Ahoj, pohodlné auto do 200t.... No ty auta, které jsi napsal za ty peníze budou mít hodně najeto... Já osobně bych se koukl na to Mondeo v benzínu a napadla mě Mazda 6... V rámci spolehlivosti jakýkoliv japonec v benzínu, Mazda, Toyota, Mitsubishi..
reagovat
Eosd
počet příspěvků2
datum registrace10.07.2021
Úterý 13.07.2021 20:22, RE: RE: Pohodlne auto do 200 000kc/7500eur
citace:
reakce na: Zlíňák, 13.07.2021 20:06 (Ahoj, pohodlné auto do 200t... ...)

No Golf/Leon urcite, ale tie 308 ma zaujali prave kvoli tomu, ze sa to stale pohybuje hodne pod 200 000. Jasne, nie su to zanovne auta, ale aj tak ...

A hovorim si, ze je mozno lepsie zobrat novsi Peugeot, nez stary VW, aj ked ten Golf bude asi vzdy lepsie auto.

To Mondeo sa mi dost pozdava, tam bude najazd vyssi, ale chcel som ho skor s 2.0 TDCI. Mazda 6 v beznine by bola super, obavam, sa akurat, ze je udajne dost hlucna :/
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.