0
zpět

diskuze k tématu: Peugeot 5008 a převodovka

kategorie zařazení tématu: poradna, technické dotazy, automobilky, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 29.11.2013 18:52, Peugeot 5008 a převodovka
Dobrý den. Již delší dobu zvažuji koupi ojetého Peugeotu 5008 konkrétně v motorizaci 2l HDI s automatickou převodovkou. Nejvíce by mne zajimalo, jak je na tom automat se spolehlivostí a udržbou, jelikož se bude jednat o vůz s najetými 120 000km a více.
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 05.06.2014 17:22, re:
Dobrý den. Pokud budete s vozem slušně zacházet a cca každých 60-80 tis. km vyměníte olejovou náplň převodovky včetně filtru, měl by Vám vůz sloužit spolehlivě. Při nákupu se zaměřte na projevy vadné převodovky - pokud vůz řadí necitlivě (škube), převodovka má již své nejlepší roky za sebou, od takového vozu dejte raději ruce pryč.
reagovat
nahlásit
Peugeot 5008
počet příspěvků1
datum registrace29.05.2023
Pondělí 29.05.2023 22:20, Peugeot
Dobrý den mám peugeot 5008 rok 2011 jeto nafta 82kw a jeto automaticka prevodofka a mám těm jeden problém ta prevodovka při řazení začne škubat ale pak gdis sem roz jetej tak pak to řadí normálně jen gdis zastavím a zaradim první stupeň nebo gdis tam spatečku můžete prosím vás poradit dekuji
reagovat
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.