0
zpět
 

diskuze k tématu: Opel Vectra A - zkušenosti majitele po dvou letech

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 27.06.2012 12:37, Hoši, hoši,
poznávám svoje auto a svoji recenzi. Akorát je tu maličkost. Posílál jsem ji tady někdy v roce 2006. Ale to je jenom detail. Dneska už ta německá mrdka dávno odpočívá někde v regálech malého autoservisu v Teheránu, nebo tam někde.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 01.07.2012 19:02, Doba pokročila
Na svoji dobu to urřitě bylo povedené. Autor má pravdu, že v mnohém možná převyšuje i dnešní modely, jenže jsou tu především 2 ale:
1) motor - nepřidušený emisemi mu nic nebrání v rozletu, i přesto dynamické parametry srovnatelné zřejmě s 1.2 nebo 1.4 TSI /zrychlení okolo 10 s... Jinými slovy - tehdy možná sportovní model, dnes běžný dynamický standard o třídu menšího vozu. Navíc se už pomalu blíží ekoplakety a ekobuzerace.
2) (ne)BEZPEČNOST - tehdy to nikdo nijak neřešil. Zrovna Vectra A vím, že je měkká jak papír, stačí mírně ťuknout a haubna dělá mexickou vlnu... Nic nekřičí víc než právě pasivní bezpečnost, proč tomuto modelu dát definitivní sbohem a pořídit Vetru C. Konečně vyřešila korozi a bezpečnost je na slušné úrovni. Provozní náklady bezpochyby vyšší, ale člověk nikdy neví, kde vás kdo sestřelí.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.