0
zpět

diskuze k tématu: obsah tipcars co je v něm?

kategorie zařazení tématu: poradna, ostatní, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 23.09.2014 12:36, obsah tipcars co je v něm?
Dobry den,

Zajimalo by me co vsechno je obsahem stranek tipcars?Prednostne to jak se k vam na vase stranky dostanou automobily ze vsech autobazaru z cele republiky.To vam nabidky aut posilaji samy autobazary a nebo to stahujete vy? Porovnaval jsem nabidky konkretniho autobazaru s vasimi strankami a nejake rozdily jsem tam nasel.
Jde mi hlavne o to zda na vasich strankach najdu absolutne vsechny auta co jsou v autobazarech po cele ČR a nebo mate na strankach pouze nektere nabidky z nekolika bazaru

Predem dekuji za odpoved
reagovat
nahlásit
danet - redakce TipCars
počet příspěvků546
datum registrace16.11.2012
Středa 24.09.2014 10:57, Inzerování na TipCars
Dobrý den, na našich stránkách najdete nabídku většiny autobazarů v ČR. Zobrazujeme nabídky bazarů, se kterými máme smluvní vztah. Bazaristé si sami rozhodují, která vozidla na TC vyinzerují. Pro bližší informace mohou noví zájemci o inzerci kontaktovat naše obchodní oddělení, tel. 558 445 028
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.