stréc od piva napsal:
xtrox napsal:
nedávno jsem jezdil v oktávce třetí generace...na výšku mám tolik, co vaše žena a za mnou bylo až nesmyslně místa. oproti subaře tuctovka, ale zkuste
trošku trolling,ale jezdil jste někdy v Subaru ? srovnávat Octavii s Subaru jsou 2 zcela odlišné kategorie .Zatímco Octaviie je nižní střední (Hyundai I30 / Golf / Ceed) tak Subaru již snese srovnání s Passatem,M6
Hele strécu, ty jsi asi taky neměl outback, model 2007 je podstatně menší než současný, který je skutečně vevnitř velký jak suberb. Navíc pán nepíše, kde manželka jezdí, jestli na místě řidiče, spolujezdce nebo nedejbože vzadu. A další věc, pokud je vpředu, typuju, že nejvíc chybí prostor na nohy, nad hlavou je místa dost (já jsem prcek, mám 178 cm a mám nad hlavou 13cm). Na místě spolujezdce dost překáží palubní deska, zejména pro kolena. Sedět mezi dětskýma sedačkama vzadu dokáže jen statečná žena(moje), a to má 168 cm a 52kg a ne moc dlouho.
Zaujala mě ta výška, schválně jsem změřil výšku outbaku (mám stejný model) a má přesně 155cm, nechce se mi věřit, že by parkovací místo bylo tak natěsno, že by tam nevešlo auto o 10cm vyšší, a pak už by nějaké MPV možná šlo např. F Smax