0
zpět

diskuze k tématu: "nová ojetina" místo Felicie LXi

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 06.01.2013 20:53, "nová ojetina" místo Felicie LXi
Dobrý den,
mám 17 let starou felicii LXi hatchbeck, která mi rozměrově vyhovuje, ale začíná být moc poruchová.
Chci ji vyměnit za \"novou ojetinu\", která by měla menší spotřebu, levný servis a pojištění a byla bezpečná a spolehlivá. Předpokládaný provoz 10tis km/rok, z toho 70% po městě s 1 člověkem, zbytek dovolená, občas se třemi lidmi a třemi koly na střeše nebo 2 lidmi a 2 koly uvnitř. Hatchbeck, 5-ti dvéřový, benzín. Uvažuji o Škodě Fabia TSI, Fordu Fiestě, Toyotě Yaris, Hundai i20. Co z toho byste mi doporučili (případně i něco jiného), cena do 150tis. Děkuji
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 17.01.2013 20:15, Re:ojetina místo Felicie
Dobrý den. Všechna tato auta jsou jako nástupce Felicie víc než vhodná (rozměrově, obsahem motoru a s tím související výše pojistného). Každé z nich na tom bude daleko lépe s bezpečností, spotřeba by měla být nižší. Vzhledem k Vašem ročnímu nájezdu doporučuji určitě benzínový motor. Asi nejlepší pro Vás bude Toyota Yaris. Vozy této značky všobecně vynikají spolehlivostí a výbornými benzínovými motory a za cenu do 150 tisíc máte široké spektrum výběru. Ostatní auta nejsou v žádném případě špatná, jen toho za stejné peníze dostanete méně. Když ale proti postavíte například Fabii a právě Yarise, za stejné peníze seženete lépe vybavenou a pravděpodobně i mladší a méně ojetou Toyotu Yaris. Recenze na vozy najdete na našich stránkách.
S pozdravem
Karel Směšný, TipCars.com
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.