0
zpět
 

diskuze k tématu: Nehodová služba v Česku rozšiřuje své služby

kategorie zařazení tématu:
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.10.2010 09:57, Nehodová služba
Je třeba si uvědomit, co je to vlastně nehodová služba a kdo všechno ji platí. Tuto a jí podobné společnosti totiž dotujeme my, motoristi. Tato služba parazituje na POV ručení viníka nehody, fakturuje předražené odtahy, naprosto přemrštěné zapůjčení náhradního vozidla a následně to vymáhá po pojišťovně, to je to co ji živí. Nic není zadarmo, zaplatíme to my samotní na pojistném, které je stále dražší a dražší a není čemu se divit, když pojišťovna hradí škodu na autě 20 000 Kč a 40 000,- za půjčovnu. Nehodová služba se umí akorát schvástat jak jsou nejlepší... Najděte si na internetu články, kde nehodová služba hrozí, že bude žalovat samotné pojištěné za to, co neuhradí pojišťovna viníka... a já se pojišťovně ani nedivím že vše nehradí. Vy, pokud by jste byli pojišťovna by jste hradili půjčovné 40 000,- pokud by jste věděli, že Vám vedle zapůjčí totožné vozidlo za 15 000,- Já tedy ne! Pokud si při dopravní nehodě zavoláte na pojišťovnu viníka, vše vám rádi zajistí. Odtah, zapůjčení náhradního vozidla, smluvní nebo autorizovaný servis. Opravdu všem doporučuju, v případě dopravní nehody, využívejte služeb a rad dané pojišťovny, vyhnete se případným potížím a pojišťpvna Vám vyjde ve všem vstříc! Hovořím z vlastní zkušenosti!!!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.10.2010 10:46, ..
Alespoň jste mohli napsat, že tento článek je placená inzerce a ne to prezentovat jako úúúžasnou novinku... Pán s prvním příspěvkem má naprostou pravdu.

S tímhle serverem ( co se týče magazínu ) to jde víc a víc z kopce, byly doby, kdy jsem se každý den těšil, co si tady přečtu nového....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 22.10.2010 09:02,
naprosto ubohý PR článek a plně souhlasím s výše uvedenými příspěvky. Všichni, kdo využívají služeb této firmy nebo jiných rádoby nehodových asistentů se podílí na zvyšování cen povinného ručení, neboť tyto firmy rejžují hlavně z předraženého půjčovného na nesmyslně dlouhou dobu. Mohu zároveň potvrdit, že pokud pojišťovna krátí v těchto případech plnění, podávají tyto firmy žaloby na viníka,aby jim doplatil rozdíl.
Jinak to funguje tak, že jakmile jim podepíšete papíry, ztrácíte nad svým autem moc. A pokud si to náhodou rozmyslíte a budete chtít opravit auto u svého opravce,zaplatíte jim pokutu 5.000,-Kč.Pojišťovna vám zaplatí na co máte nárok,ale poobné "podnikatele" nemá chuť dotovat.Zákon vám ukládá chovat se ekonomicky a jako řádný hospodář,takže když nemáte nehodu a chcete si půjčit náhradní auto,asi si ho půjčíte co nejlevněji že, nikoliv od podobné firmy,kde ceny přesahují běžné cenové průměry.
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.