Pátek 19.06.2015 11:07,
Auto na 20 rokov
Nikto vam v tejto dobe (a ani v dobe xsary) nedokaze zarucit, ze nejake auto pojde 20 rokov bez poruchy. Jedine co mozte urobit je minimalizovat riziko poruchy a dalej hladat auto, kde ak aj porucha bude, nebude to drahe. Z tohto mi vychadza ako prva rada dacia mpv s atmo benzinom. Nie je sice dobre odhlucnena a vybavy tiez vela nepobrala, ale radio v nej si mozte vymenit za ine a lepsie (nie je v nom ovladanie klimy a pocitaca ako v niektorych autach, ze CITROEN!!!) a kufor ma tiez dobry. Co sa ale tyka image, nebude to nic moc. Potom mozme ist na auta, kde riziko poruchy je este nizsie, ale ak nejaka bude, bude to drahsie. Tu by som dal Toyotu auris s 1.6 VTI, alebo spominanu hondu 1.8. Mazda zial nevyraba combi verziu 3. Dalej z vychodu mozme pozriet na Kiu Ceed a hyundai I30 1.6i. Co sa tyka europy, neviem co by som doporucil lebo to uz moc nesledujem. Ale mozno opel astra by mal nejaku spolahlivu atmosferu (lenze je hodne tazky, takze to bude bieda), alebo renault megane mozno este ma 1.6i. Peugeot, citroen, vw,skoda,seat nemaju atmosfericke motory a maju dost problemy s rozvodmy. Fiat ponuka len male auta. BMW,mercedes a audi su cenou mimo a tiez nemaju vela malych atmosfer. Volvo V40 neviem, ake ma motory, mozno este to by sa oplatilo pozriet. Pri kazdom aute, ak chcete aby vydrzalo, by som menil olej max po 15t km a prevodovy olej tak aspon po 120t km. U mna by asi vyhrala ta toyota, aj ked som skor na hondy, ale ten tourer sa mi zda neuveritelne skaredy..
reagovat
nahlásit